[]

Korona gunlerinde ucus

Selamlar,

Onumuzdeki hafta thy ile yurtdisi ucusumuz var, bagaj hakkinda kafam karisti. Normalde 20kg asagiya verdigimiz bagaj, 8kg kabin bagaj hakkimiz olurdu.

Simdi 20kg bagaj asagiya + 8kg bagaj asagiya + 4kg kisisel esya yukari gibi mi oldu? Totalde 32kg mi yani.

Asagiya verecegimiz bagaji direkt 28 kiloluk tek bagaj halinde mi verebiliyoruz?

Sanki internette 8 kiloluk kabin bagajinin 4unu asagi verceksiniz, 4unu yaniniza alacaksiniz gibi gormustum ama thy sitesinde asagidaki gibi yaziyor. Son gunlerde ucan varsa uygulamayi soylese super olur.

"Koronavirüs tedbirleri kapsamında uçak içinde hareketliliği azaltmak ve sosyal mesafenin korunması için bagaj kurallarımızı geçici süreliğine değiştirdik. 8 kiloyu geçmeyen 1 parça kabin bagajınızı kargo kompartmanında ücretsiz taşıyoruz. Bu süreç içerisinde 1 parça 4 kiloyu aşmayan kişisel eşyalarınızı kabin içerisine kabul ediyoruz."

 
ucaga yuklenen agirligi arttiracaklarini sanmiyorum. dusunsene 100 kisiden ekstra 4 kilo gelse 4 ton yapar. sadece agirligi dagitmislar bence.


  • buenosdias  (26.08.20 10:56:40) 
Buenos un matematigine hayran kaldim 1ton =1000 kilo.

Oncelikle simdiden iyi ucuslar.
Pegasusla yurtici uctum. Normalde 15 kilo bagaj hakki vardi. 8 kilo kabin bagaji bu bagaja eklendi. Ve 23 kilo tek parca kayitli bavul hakkiniz var. Bunun yaninda ekstra yaniniza laptop, bebek bakim cantasi, kadin cantasi vs kabin icine tek parca olarak sectiginiz cantayla seyahat edebiliyorsunuz.
  • funl  (26.08.20 17:40:16) 
Toplamda 32. 8 kilo aşağıya ücretsiz ekleniyor. Yukarıya tek parça olmak kaydıyla 4 kilo alınıyor. El çantanız varsa da bu tek parça çantanın içine koyuyorsunuz.


  • velvetmorning  (26.08.20 17:46:55) 
22kg'lik valiz, 7kg'lik kabin boy cantayi asagi verdik. Yanimiza sirt cantasi aldik, sirt cantasini tartmadilar.


  • fakyoras  (14.09.20 18:35:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.