[]

2. Üniversite bilgisayar yazılım vb okumak

Selam. Iibfliyim ve hali hazirda yazilima ilgi duyuyorum. Yanlis tercih sonucu iibfliyim ve alanimda da yuksek gano, staj, parttime calismalara sahibim. Yani sanirim bundan sonra geri donmem zor gibi. Peki ikinci universite olarak sinavsiz buralari okumak mumkunmus. Ataturk unide bilgisayar programciligi var eskisehirde de web tasarim ve kodlama var ama eskisehirin dersleri falanda sevmedim. Her neyse siz ne dersiniz 2. Universite olarak bunlari okumali miyim? Baska nerede bilgisayar yazilim vs okuyabilirim? Okumam mantikli midir? Okuyacaksam nereyi tercih etmeliyim
Edit; evet uzaktan aciktan okuma su sınavsiz universite muhabbetti. Zaten baska bir bolum ogrencisiyim yazdigim gibi



 
2.uni olarqk derken acikogretim diyorsan bosuna okuma. Onun yerine udemy'den kurs alip portfolyonu gelistirmek daha degerli olur.

2.uni olarak 2 yillik diyorsan udemy daha mantikli.

2.uni olarak bu okullarda 4 sene okumayi dusunuyorsan ufemy daha mantikli.

Udemy yerine kendini gelistirebilecegin herhangi baska bir mecra da olur.
  • fakyoras  (26.08.20 08:08:09 ~ 08:09:10) 
hic gerek yok. ayni soruyu ben sordum 1-2 ay once. sonra kursa yazildim arastirmar yaptim, megerse ne kadar cok okudugu ile alakasiz bu isi yapan varmis onu gordum. hem de basarili olmus insanlar.
zaten artik hepimiz biliyoruz ki umiversitenin bi anlami kalmadi. kimse bakmiyor bile okula ben ise girerken diplomami istemediler bile. yaptigim isleri zaten biliyordular. teklif geldi. son iki isimde de boyle oldu.

  • turbo sadık  (26.08.20 08:27:07) 
Biz de bos yere üniversite sınavında iyi derece yapıp, iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumuşuz. Tüm ekşi camiası olarak yazılımcı olalım, oldun bitsin. Sonra siz yarın memory leak e beden olun, algoritmasını üniversite bir öğrencisi seviyesinde geliştirin. Zaten yapay zeka dersini de udemy den alırsınız, yok back propagation da kimmiş.

Genel bir bilgi birikimi için düzenli bir programa sahip bölümü seçebilirsiniz. Size sadece udemy bir bakış açısı katamaz, katmıyor, her gün görüyoruz bunu.
  • tessera  (26.08.20 10:04:33 ~ 10:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.