[]

Komşu problemi

Evi alalı 3. Yıla girdim. Üst kat komşum kiracı ve benle aynı zaman taşınmış yeni evli bir çift. Taşınır taşınmaz üst kat komşum beni şikayet etmeye başladı. Kadın biraz ruh hastası sanırım. Üst katta takunya gibi bir şeyle geziyor. Tak tuk diye. Ben de yaz olması nedeniyle halıları da kaldırdım ve sert bir terlik alıp tak tuk gezmeye başladım. Alt katımda kimse yok bu arada. Kimseye rahatsızlık vermek istemiyorum.
Herneyse, kadın misafirim geliyor şikayet ediyor gürültü var diye. Bazen ben evde yokken bile gürültü yapıyor diye şikayet ediyor. Evde tak tuk geziyor diye de şikayet etmiş. Ben kendilerini bir kere bile şikayet etmedim.
Geçen yönetici aradı gürültü yapıyormuşsun diye. Ben de zaten dolmuştum ve yöneticiye patladım. Kendilerinin kedisi var ve yaklaşık iki aydır bu kedi yüzünden geceleri uyuyamıyorum. Üst katımda tak tık diye geziyor. Evde bağırarak çağırarak konuşuyor. Bunların hepsini söyledim. Ve bir daha üst kat komşumun beni şikayet ettiği gerekçesiyle beni aramamasını söyledim yöneticiye. Ve sinirlenip ertesi gün zabıtaya gittim kedilerini şikayet etmek için. Zabıta ise binada evcil hayvan beslenebileceğine dair karar var ise biz bir şey yapamayız Onu bi öğren dediler. Ben de yöneticiyi aradım o konuyla ilgili herhangi bir karar alınmadığını söyledi. İlk toplantıda binada evcil hayvan beslenme kararının oylanmasını istediğimi söyledim. O gün bugündür beni şikayet etmiyorlar. Bulunduğum şehir maalesef bir orta anadolu şehri. Çoban kültürüyle yetişmiş varoşların apartman dairesinde yaşaması sonucu bu tip problemlerle karşılaşmak çok şaşırtıcı değil aslında. Ayrıca üst kat komşunun üstünde ise kimse yok daire boş. Sanırım üstünde altında kimse otursun istemiyor.
Ev sahipleri numarası da var ama ben acıdığım için aramıyorum şikayet etmiyorum. Sizce bundan sonra nasıl adımlar atmam gerekiyor. Kadın şu an üst katında tak tık tak tık tak Konya ile geziyor. ev sahipleri numarası da var ama ben acıdığım için aramıyorum şikayet etmiyorum. Sizce bundan sonra nasıl adımlar atmam gerekiyor. Kadın şu an üst katımda tak tuk tak tuk takunnya ile geziyor.

 
oturduğum ev satılık, ben de alt komşum ve yan komşular yüzünden burayı satın almıyor, kendime başka bir kiralık yer arıyorum. derdinizi anlıyorum. gürültü yapan utanmadığı halde biz onlar adına utanıp çekiniyoruz.

neye acıdınız? o sizi şikayet etmiş önce? acıyacak ne var? insan olmayanlara hadlerini bildiğirmediğimiz için böyle haklı görüyorlar kendilerini.

3 yıldır mı devam ediyor bu problem? bu zamana kadar tatlı dille sorun çözme yoluna gidildiyse ve sonuç alınmadıysa yapacak başka bir şey yok.

ev sahibine şikayet edince hemen evden atılacak değil ya.
  • biseysorcaktim  (25.08.20 19:59:42) 
Acıma yetime koyar ....

Adamlar seni haksız yere şikayet etmiş sen hala bla blaaaa.

Her toplantıyı onlara dar et, şikayet et tehdit et.
  • mech  (26.08.20 06:49:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.