[]

Ev temizleme

Küçük sayılabilecek bir ilçede ev kiralıyoruz. Ev sıfır olduğundan inşaat sonrası temizlik dediğimiz biraz detaylı temizlik istedim. Camlarda harç yerlerde boya damlaları vs. bu işin piyasası nedir.

internette aradım ilçede bir tane temizlik firması göründü. Görüştüm m2 si 7 tl dedi. Ev biraz büyük 1000 tlye gelecek. Çok değil mi.

Henüz tanımıyoruz da kimseyi orda. 2 yardımcı kadın tutayım desem. ne kadar teklif etmeliyim. Aklımdan 150-200 tl kişi başı geçiyor. Uygun mudur

 
1000 lira çok abartı olmuş.
inşaat artığı temizleyemeyecekler sonuçta.
apartmandan birisinin kapısını tıklatıp bir soruverin bence var mıymış birileri.
bir de seramiklerdeki derz lekeleri en iyi sirke ile çıkıyor. onu söyleyeyim :)
  • teritori  (25.08.20 17:12:42) 
Hocam bence sen yine de şehri yaz, belki burdan biri orada oturuyordur vsvs

1000 aşşşşırı abartı
  • lcha  (25.08.20 17:18:44) 
evi emlakçı vasıtasıyla tutuyorsanız emlakçıya sorun. kapıcı varsa kapıcıya sorun. köşedeki bakkala sorun. komşulardan birinin kapısını çalın, hem tanışmış olursunuz, hem de temizlikçi sormuş olursunuz. 2 yardımcı kadın tutmak yerine, 1 yardımcı kadın tutup 2 gün çalıştırmak belki de daha mantıklı olabilir.


  • co2s2  (25.08.20 17:37:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.