[]

Aile hekimi e nabız bilgilerini görebilir mi?

Bana yanlış konulmuş bir epilepsi tanısı vardı. Bir süre ilaç kullanmıştım. İlaçlar raporlu olduğu için aile hekimine de yazdırmıştım. Askerlik muayenesi için gidince aile hekimi epilepsi tanısını gördü ve durumu anlatsam da hastaneye sevk etti. E nabız bilgilerimi kapalı tutmuş olsam doktor yine de bu tanıyı görebilir miydi? Olanlar oldu tabi ama merak ediyorum. Çünkü yedek subay olmayı çok istiyordum, hastane sevki sonucunda elverişli bulundum ancak bu tanı varken ve hastaneye sevk edildiğim için sanırım daha hayatta almazlar subay olarak.




 
e nabızda doktorum bilgilerimi görsün/ görmesin, şu doktor görsün gibi seçenekler var ve istediğinizi seçebiliyorsunuz. gittiğiniz doktor bakmak istediğinde telefonunuza gelen şifreyi istiyor, verirseniz görüyor. ama vermezseniz de işkillenebilir. askerlikle ilgili durumu bilmiyorum ama.


  • serbest gezen koala  (25.08.20 15:08:14) 
Geçirdiğim kaza sonrası almam gereken ilaçlar için yersiz konan epilepsi tehşisi vardı. Askerliğimi yedek subay olarak yaptım, bir engel olmadı. Ben aile hekimine muayene olmadım ama, şubede ettiler. Boy, kilo ölçüp hastalığın var mı dedi gönderdi.

E-nabız ayarlarında kimin göreceğini seçebiliyorsun, istersen göremez yani. İleride bu durum başka problemler çıkaracak olursa e-nabızdan silinmesi talep edilebiliyor fakat uzun bir süreç diye biliyorum. Tekrar tekrar muayene olup hastalığın mevcut olmadığını ispat etmek gerekiyor gibi bir şey.
  • Novice  (25.08.20 16:46:18 ~ 16:47:06) 
E-nabızdan görmese de medula sisteminden ilaç raporları ve dolayısıyla tanı da görülebiliyor.


  • pro9it9is9  (25.08.20 20:15:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.