[]

Ssd tavsiyesi (maksimum bütçe 350 tl)

2 sene önce aldığım sözümona i5 işlemcili dell notebook format atmama rağmen 2-3 excel çizelgesi açtığımda dahi caleron hızında çalışmayı sürdürünce sorunun hdd den olabileceğini düşünerek ssd almaya karar verdim.

Lakin piyasada çok çeşitli ssd markaları var ama her kafadan bir ses çıkıyor

Sandisk: bad sektor sorunu var yazma hızı düşük tukaka

Western digital: yazma hızı düşük bulaşma

Kingston: piyasadaki en kötü ssd markası

Hangi marka ve modeli daha iyidir bunların ? 240 gb alacaktım ama Bütçeyi esnetip 350 tl ye 480 gb da alabilirim ne tavsiye edebilirsiniz ? Birde en iyi samsung evo deniliyor ama oyun oynayıp performans beklediğimde yok. bilgisayarın açılışını hızlandırsın 2-3 excel tablosu açtığımda hasta etmesin, birde durduk yere bad sektor vs çıkarmasın sağlam olsun önemli olan o benim için.

 
Samsung 860 evo aldım. Yağ gibi akıyor meret.


  • Take it away honey  (25.08.20 09:45:40) 
crucial bx500 öneririm. macbookuma taktım efsane oldu tam bir fp ürünü


  • biseysorucam  (25.08.20 09:51:35) 
iki bilgisayarımda da adata 240 gb var. taş gibiler, yıllardır sorunsuz kullanıyorum. şirketin it'cisi önermişti.


  • sir gawain  (25.08.20 10:11:38) 
İki bilgisayarda adata var iyi çalışıyor. Yalnız itopya nin her cuma gaming geceleri var güzel fiyata ssd ekliyorlar oradan bir bak bence. Ben olsam ordan alırdım m2 ssd de ekliyorlar.


  • Topalordek  (25.08.20 10:42:15) 
+1 crucial bx500

tam bir fiyat/performans canavarıdır.

adata'nın da benzer ürünü var, sanırım su630'du onların f/p ürünleri, gerçi şimdi göz attım su635 falan çıkmış yeni qlc teknolojisi ile falan... iki markadan da memnun kalırsınız.
  • susamli cubuk  (25.08.20 11:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.