[]

turkTelekom Altyapıyı çekmesi ne kadar zaman alır

Merhaba
Sakarya'nın bir ilçesine taşınacağız 64 dairelik bir siteden ev tuttuk. Ancak daha asansörler ve iskan yok. altyapı çalışmasını Türk telekom yapıyor diyorlar ama ben de başvuru yapayım diyorum taşınmadan. Sizin böyle tecrübeniz var mı kaç gün alıyor böyle bir çalışma?
Bir kaç ay gelmeyecekse superbox ya da redbox gibi bir altenatife yöneleceğim

Sakarya Türk Telekom ofisine de bir türlü bağlanamadım direkt olarak

 
2 hafta da surebilir 2 ay da. Istanbulda bile yapamadilar 1.5 ayda. Surekli arayip darlamaniizi oneririm.


  • baldan kaymak  (24.08.20 16:11:34) 
ben o aranacak numarayı bilmiyorum sorun orada


  • hoot  (24.08.20 16:16:22) 
Proje durumuna bağlı. O bina için projelendirme yapıldıysa bir kaç ay içinde çekebilirler. Bizde bina bittikten 1.5 sene sonra yapıldı mesela. Tamamen şans. Ayrıca bizde binadaki insanların yarısından 1 fazlasının gidip dilekçe vermelerini şart koşmuşlardı.


  • queue  (24.08.20 16:39:59 ~ 17:26:23) 
bilemezsin. her sey mumkun.


  • turbo sadık  (24.08.20 18:12:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.