[]

saç beyazlama yaşı

bazı insanlarda 40'lı yaşlarda saçların yarısı beyaz olmasına rağmen bazı insanlarda 50'li yaşlarda hiç yok gibi. boyatıyorlar mı yoksa gerçekten beyazlamıyor mu?

tayyip erdoğan'ın 66 yaşında olmasına rağmen beyaz yok. aynı şekilde ali koç da 53 yaşındaymış adam 40 gösteriyor.


 
gerçekten beyazlamayan, boyatmayan ve 50 yaşın üstünde olanlar var.
ben mi? yaş 35 olmak üzere ve saç sakal beyazlaşıyor :)

  • sutlu nescafe  (24.08.20 13:49:00) 
Baktığın zaman Cem Yılmaz’ın saçı ağaracağı yerde siyahlaşmış. Eski fotoğraflarında saçları daha beyaz. Koleston falan işte. Uygun tonu tutturmak yeter. Ayakkabı boyasıyla boyar gibi boyamak gereksiz.

Cem Yılmaz’ın kulaklar da kafaya yabışmış gerçi. Irsi olmayan değişim estekiktir.
  • pass  (24.08.20 13:50:44) 
Genetik mevzular.

20sinde bembeyaz kalanlar da var, 6 yaş küçük kardeşimin saçları 3katım beyaz amaaa
erkekler için beyazlamayan saç dökülüyor gibi bir tümevarım yapıyorum zira arkadaşlarımda saçı erken beyazlayanlar fırça gibi takılırken diğerleri kelleşti.
  • lcha  (24.08.20 14:34:52) 
Dayım 70 yaşında, şakaklarına kır düştü. Geri kalan her yer kapkara.
20 li yaşların sonuna doğru saçlarını boyayan bir arkadaşım vardı. Albino gibi saçlarım var derdi.
Genetik bir şey.
  • Mirket  (24.08.20 14:48:53) 
Yaş 37, şakaklarım ve sakalımın çene bölgesi beyaz. 53 yaşındaki amcamdan daha çok beyazım var. ^_^

hem ak saçları çok az, hem de saçları fırça gibi.

insandan insana çok değişiyor.
  • fever  (24.08.20 15:21:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.