[]

ingiltere'de mobil operator

selamlar,

ingiltere'deki mobil operatorlere bakiyorum, turkiye'de 15gb rahat rahat yetiyor bana. 24 aylik kontrata direkt girmeyeyim diyorum, ilk basta 12 ay daha mantikli duruyor. londra'da cekmeme durumu olmaz herhalde. turkiye'deki hattimi 1-2gb datali bir sekilde tutacagim, o da acik olacak.

siz hangi operatoru kullaniyorsunuz?

three - f/p olarak ovenler var. sitesinden paketlere bakiyorum ilk 6 ay 13, sonraki 6 ay 26 pound sinirsiz data kullanimi olan var. 30gb olan paket ise aylik 20 pound. unlimited daha mantikli geliyor bu denklemde. turkiye'de kullanilamiyor.

vodafone - unlimited ust paketlerinde turkiye'de roaming secenegi de var. hatta normal paketlerine de geri gelme ihtimali varmis. unlimited 33 pound, 20 gb 21 pound. ustune biraz daha ekleyip youtube premium, spotify gibi seylerden birini secme secenegi de var.

02 - 100gb 20 pound, 6 aylik Disney+ veya Amazon Prime Video da veriyor.

ee - 12 aylik guzel bir planini goremedim.

 
3 ya da EE, gerisi çöp.


  • heritage  (24.08.20 10:08:52) 
Kontrata bence de gerek yok.

Ben senelerdir Giffgaff kullaniyorum, senelerdir sikayet ediyorum ama yine de degistirmiyorum :) Arkadasim gecenlerde Vodafone'a gecti ve cok memnun, her yerden cekiyor diyor. Bahsettiklerinizden Three iyi gozukuyor.
  • voyager 1  (24.08.20 11:10:28) 
ben de kontrat sevmem, lycamobile akar. Evde, iste hizli, sinirsiz internet oldugundan cok mobil internete ihtiyacim olmuyor gerci benim. Sitesine bakin, vardir muhakkak isinize gelen kampanyalari. tr yi aramak ev telefonu ise dksi 1p, cep ise 5p gibi fiyati var.


  • neck_and_neck  (24.08.20 14:14:19 ~ 14:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.