[]

Trafik kazası sonrası hangi hasteneye goturuyorlar

Mesela tek başıma kaza yaptım ve yaralıyım. Birileri ambulansı aradı, ambulans geldi beni aldı. Nereye goterekler beni? En yakın hastaneye mi? En yakın hastane iyi bir hastane değil belki, ya da daha iyi tedavi alabileceğim bir yer var belki, buna kim nasıl karar veriyor?




 
karar falan yok en yakın hastaneye paket ediyorlar. arkadaşımın yaptığı ufak motosiklet kazasında böyle olmuştu.

tabi durumun aciliyetine, yaralanma tipine ve o hastanede yeterli ekipman olmasına göre bakılıyordur.

geçmişte bir yakınımızın aracı ankara civarında kaza yapmıştı. omurilik yaralanması olan bir kişiyi helikopter ambulansla bolu tıp fakültesine direkt naklettiler.
  • orpheus  (24.08.20 00:42:45 ~ 00:44:35) 
ambulans merkezden çıktığı anda aslında gideceği hastane belli oluyor. ama olay yerinde kendilerine aksettirilenden daha kötü bir durum varsa 112 merkezle görüşüp hastane değiştirebiliyor.


  • 1917  (24.08.20 09:12:45) 
basima geleni anlatayim, atar damarim kaza sonucu kesildiginde gelen ambulans yola ciktigi gibi en yakin hastaneyi (devlet hastanesi) arayip damar cerrahi olup olmadigini sordu teyit aldiktan sonra o hastaneye goturdu.


  • tahtakafa  (24.08.20 09:43:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.