[]

Ekşi üyelik tarihi 2009

Merhaba,
Eskiden kullanmış olduğum ve 6 adet içerik yazdığım hesabıma dün ulaştım.
4 tane daha içerik ekledigimde ilk yazıların eski tarihli olması sebebiyle
Yazar olmam hizli mi olur yoksa yavasmi ?
Son iki tane kaldı bulamıyorum ne yazsam diye..

İlk yazı tarihi 2009

 
10 entry ne zaman tamamlanmışsa ona göre değerlendirilirsin.


  • angelus  (23.08.20 12:09:21) 
çaylakların yazar yapılmaları ile ilgili algoritmayı tam bilmiyoruz ama bildiğimiz bir şey o da aktif olan yani her alımda son 24 saatte giriş yapmış olanlara öncelik veriliyor diye bir açıklama yapmıştı zamanında ekşi sözlük.

bir de zaten rastgele 4 entry girin boş entry'ler profilinizde sıra numaranız çıkar.

sıra size gelene kadar entry'lerin düzgün olup olmaması çok da önemli değil. daha sonra silmeden düzelt diyerek istediğiniz zaman entry'leri düzeltebilirsiniz.
  • aziz dostum jack  (23.08.20 12:16:28) 
Son iki tane bulabilsem yapicamda teşekkür ederim yazanlar için


  • muratback  (23.08.20 12:22:59) 
dedikleri gibi 10 entry girmeden siraya alinmasin.

yazacak iki tane entry bulamiyorsan yazar olmanin ne gibi bir avantaji olacak anlamis degilim ama...
  • yoggi  (23.08.20 22:10:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.