[]

Bisiklet nereden alınır?

bisikleti gezi-spor amacıyla almayı düşünüyorum. bir kaç okuma yaparak ön bilgi edindim. vücut ebatlarım ölçüsünde cyclocross( yani hem kötü yol koşullarına hem şehre uyumlu) bisiklet almak istiyorum. fiyat performans olarak mosso dikkatimi çekti. İkinci el almak istemiyorum çünkü arızalı-eski bir ürünü bilgisizliğim sebebiyle alıp kazıklanma ihtimalim var. Bu yüzden bisikletçi bulmam gerekiyor.

istanbul’da özellikle anadolu yakasında çeşidi bol, sorularıma yanıt bulabileceğim gidip sevdiğim modeli alabileceğim hangi bisikletçi var?


 
geçen gün arkadaşım aldı kızıltoprak tan. 4000 TL. çok memnun. dilersen yönlendirebilirim. msj atabilirsin bana.


  • since1907  (22.08.20 18:56:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.