[]

YouTube 100k Aboneli tanıtım hesaplari

20 dakikalık tanıtım videoları çeken 100k hesaplı sayfalar video başına ne kadar kazanirlar?

Türkiye de ve ya Almanya da olmanın kazanca etkisi olur mu?


 
Kanal sahibinin nerede oldugunun kazanca bir etkisi direkt olarak olmaz. Dolayli etkisi ulkelerin vergi sistemleri farki ile olur.

Onemli olan izleyicilerin nerede oldugu. Gosterilecek reklami, dolayisiyla reklam gelirini izleyicinin lokasyonu belirler.
  • crown  (22.08.20 17:17:48) 
araba videosu çeken onbinli rakamları bile görebilir, telefon reklamı yapan 1 telefon parasına da yapabilir. çok değişken bu. lokasyonun bir etkisi yok hedef kitleye göre değişir. anadilin gibi almanca biliyorsan buradan almanca bişeyler çekersen euro'dan dolayı paranın dibine vurabilirsin mesela


  • avatar is back  (22.08.20 17:26:40) 
Eğer bahsettiğiniz youtube reklamları ise abone sayısının reklam gelirine doğrudan bir katkısı yok videonuzdan reklam izlendikçe kazanırsınız.
İzlenen ülkenin reklam gelirine katkısı var diye duymuştum avrupa amerika izleyince daha iyi paralar veriyormuş youtube.
Ama bu insanlar parayı genelde sponsor firmalardan kazanıyorlar. Eğer 100lık bir youtube kanalı 20dk sponsorlu tanıtım videosu çekecekse 3-4 bin rahat alır firmadan belki daha fazla.
Instada 1dk hikaye çeken 1milyonluk hesap 800 lira + ücretsiz ürün alıyor bu işlerde para var.
  • cilekli pasta  (22.08.20 17:32:26 ~ 17:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.