[]

Halter seti önerisi

Eve alacağım ancak bir türlü karar veremiyorum, kumlu setlerin fiyatları çok uygun geliyor. Dökümler ise inanılmaz pahalı. Ne önerirsiniz, mesela şu set parasına değer mi?

www.decathlon.com.tr


 
Barı decathlondan almanızı tavsiye etmem. Decathlonun bar çapları 28 mm piyasadaki diğer barlar 1 inch (25.4 mm). Yani decathlon dışından aldığınız ek plakalar bara girmeyecek.
Tersi durumda ise 1 inchlik bar alıp,plakalarınızı yine decathlondan alabilirsiniz.

  • glavina  (22.08.20 12:08:23) 
çimentoda yapabilirsin. ben yaptım. 50 kg çimento 15 lira. 15 kilo kum 5 lira. youtube'ta araştır çok var yapan. tek sorun yoğunluğu demir kadar olmadığı için daha büyük olyuor ama sıkıntı değil. vinyl olanlar da büyük. barına 25 kilo takabiliyorum.


  • black mamba  (22.08.20 12:19:16) 
@glavina çok teşekkürler, bi yer önerme imkanınız var mı hepsini oradan alayım, dökme istiyorum, Z bar halter, uygun bir siteyse Bench sehpası da alacagim


  • sanguine  (22.08.20 14:01:02) 
Ben salonumu kuralı 6 sene oluyor. O zaman intersport kadıköyden almıştım aletlerimi. Ancak fiyatlar uçmuş. Yakın zamanda yalnızca decathlondan 20 kg lık dökme dumbell seti ve hepsiburada üzerinden delta marka 160 cm düz bar aldım. İki ürünü de tavsiye edebilirim. Deltanın Z barına bakabilirsiniz.


  • glavina  (22.08.20 21:17:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.