[]

Kedim bana vuruyor

Yeter artik aglayacagim sinirimden. İlk gunden beri kendisine asiri kibarim baslarda kendiisni sevdiiryor yanima geliyordu. Ancak sonradan agresiflesmeye basladi. Durduk yere isiriyor, istedigini vermeyince tirmaliyor. Az once de koltukta uzanirken usul usul yanima geldi. Sasirdim dedim heralde kendini sevdirecek. Kafasini omzuma koydu ve bingo patisiyle suratima vurdu hem de iki kere. Normal mi artik bu kadari?




 
"benim belalı kedim" izleyin birkaç bölüm bence, orada mutlaka sizinkine benzer kedi sorunlarına denk gelir nasıl çözdüğünü öğrenebilirsiniz. kedilerin bir şekilde boğuşmaya ihtiyacı var, hem tek kedi hem de aynı anda iki kedi büyüttüm. yürümeye başladıkları andan itibaren bildikleri tek oyun kardeşleri ile boğuşmak, birlikte koşmak, birbirlerini devirmek bazen dövmek. kimi zaman yumuşak kimi zaman sert giriyorlar birbirlerine, bazen kızıyorlar da. şimdi sizinkinin böyle bir oyun arkadaşı yok size sarıyor. ya bir peluş alın onun boylarında ona sarsın, ya bir hareket eden peşinden koşabileceği bir oyuncak (top gibi- buruşturup top yapılmış kağıda da bayılır kediler-) bir de en çok gözlemlediğim şey yüksekte vakit geçirmek onları çok rahatlatıyor. o yüzden koridorda kitaplık var, yanına ayakkabılığı koyuyorum ki kitaplığın üstüne çıksın, yatak odasında dolap var yanına şifonyer koyuyorum ki üzerinde çıksın. ve benim kediler %80 oranında ben gece uyurken rahatsızlık vermezler, çünkü genelde dolabın üstüne çıkıp orada uyurlar sabah alarmım çaldığında aşağıya inerler. sizinki bir sebeple stresli onu çözmek gerekiyor sanki


  • ofelia  (22.08.20 10:42:24) 
yukarıdaki herkes +1

ikinci kedi alma şansınız yoksa, bol bol oyuncak alın.
lazerle oynatın, koştursun dursun.
oltalı oyuncaklardan alın, beraber oynayın.
size saldırdığında da bağırıp hayır falan diye tepki verin.

sizin saldırmak dediğiniz şey kedilerin sosyal davranışlarının bir parçası da olabiliyor.
yani mesela hafif dişlemek falan da sevgi gösterisidir.
onun gibi.
kişisel algılamayın.

kendi kendine oynayabileceği bir şeyler de olmalı tabii.
top olur, kapı pervazına asılan, ucunda oyuncak olan uzun lastik şeklinde oyuncaklar var, ona deliriyorlar mesela, o olur.
deşarj olur bunlarla.
  • blatta hiberna  (22.08.20 10:48:55) 
diger yorumlara tamamen katiliyorum.

kedilerin cenesi aslinda cok kuvvetlidir. isterse isirdiginda aaninda kemige kadar dislerini gecirebilir. eger isirdiginda deriyi delmiyorsa sizinle oyun oynuyor, iletisim kuruyor demek. bol bol oyuncak alin, bol bol oyun oynayin, her elinizi isirdiginda yuksek sesle hayir diyin.
  • JohnOakley  (22.08.20 11:56:18) 
vuruyosa yine iyi. ısırıp parçalayanlar var ;_;


  • theseachange  (22.08.20 12:41:14) 
evde yaşamaktan sıkılmıştır. sokakta yaşamaya uygunsa özgürleştirin.


  • cureforlove  (22.08.20 14:32:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.