[]

Portable monitörler hakkında

Selamlar. PC toplamayı düşünüyorum ancak salonun ortasına bildiğimiz ekran koyamıyorum, eşimle anlaşmaya çalışıyoruz. normalde laptop kullanıyorum ancak bana yetmiyor pc almak istiyorum...

peki sizce bu tip monitörler "tek başına" kullanılabiliyor mu, herhangi bir fikriniz var mı? çünkü bu ekranlar işiniz bitince katlanıyor, laptop gibi kapatabiliyorsunuz, azıcık yer kaplıyor. işte o linkler;

1- www.amazon.com

2- www.bhphotovideo.com

bu ikinci linkteki cidden canavar bir şeye benziyor ama fiyatı da diğerlerinin iki katı.

biliyorum normalde bu tip ekranlar ikinci ekran olarak kullanılıyor yada ps4/xbox bağlanıyor. peki tek başına pc ekranı olarak kullanılabilir mi? kullanan var mı?

 
bilgisayarın ekran olarak algıladığı her cihazı tek başına kullanabilirsin. ikinci ekran ile birinci ekran diye ayrım yok.


  • nahtoderfahrung  (21.08.20 18:41:32) 
Mini hdmi ile falan bağlayacaksanız zaten normal monitörden bir farkı olmaz kullanılır. Type C üzerinden görüntü alacaksanız (tecrübem yok bu konuda) en kötü ihtimalle boot ekranını göstermez ama login ekranında kendine gelir diye tahmin ediyorum.

Uzun süredir thunderbolt2 üzerinden birincil ekranımı kullanıyorum ben de.
  • hedep  (21.08.20 18:43:28) 
sanırım normal hdmi girişli bir tane bulursam boot ekranını da görebilirim. benim diğer sorun ettiğim şeyde güç kullanımı. bu monitörlerin çoğu kendi bataryaları ile gelmiyorlar, bağlandıkları kablo üzerinden güç alıyorlar.


  • herospower  (21.08.20 18:54:51 ~ 18:55:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.