[]

diş teli çıkınca dişlerde oyuntu ve matlık normal mi?

dün çıktı teller ama dişlerim pürüzsüz değil eskisi gibi, beyazlıklar ve tırtırlar oluştu. birkaç dişim de dişin nemini aldığım zaman parlak durmuyor, mat. moralim bozuldu. doktor da çok ilgilenmedi açıkçası. bu niye olur normal midir?




 
telleri çıkardıktan sonra dişlerinizi temizlemedi mi doktor?


  • black holes in the sky  (21.08.20 16:00:48) 
temizledi. acaba temizlerken hasar mı bıraktı diye endişelendim.


  • durme  (21.08.20 17:32:10) 
bende de temizlik yapıldı, baya agresif bişey sanırım bu temizlik. yapıştırıcıyı sökmek için aşındırarak temizliyor. dediğiniz gibi mat o noktalar. ama benim teller içeridendi, sadece dışarıda bikaç noktaya kanca takıldığı için o çok önemsemedim.

bence o doktora değil başka bi doktora (hatta birkaç doktora) danışın. doktorun sebep olduğu sorunu düzeltmesi için tekrar aynı diş doktoruna gidenlerden hiç mutlu bi son duymadım.

belli ki o saydam parlak tabaka aşınıyor. parlatmak için umarım tekrar aşındırmayı seçmezler. umarım başka bi çözümü vardır.

bol şans
  • sttc  (21.08.20 19:51:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.