[]

sabiha gökçenden başakşehire

merhaba,

yaklaşık 2 hafta sonra istanbula gideceğim. sabiha gökçen havalimanından, başakşehir taraflarına nasıl gidebilirim? ulaşım hakkında bilgim yok, başka şehirden geleceğim. ayrıca istanbulkart falan çıkarmam gerekiyor mu? para geçerli oluyor mu? en ucuz nasıl giderim, yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.


 
500t ye bulaşırsanız evet 3 saat ki zaten 500t ye önce bir ulaşmanız gerek. ben olsam e3 veya havabus ile avrupa yakasına hızlıca geçer ki trafik zamanı değilseniz 1 saat bile sürmez bu geçiş, transit gidiyorlar çünkü. sonra da kavacık veya taksim e vardıysam oradan başakşehir e gidiş rotası çizerdim. ben avrupa yakasını bilmediğim için o kısma yardımcı olamadım.

edit: havabus nakit çalışıyor, ama diğer otobüs ve metro vs. için istanbul kart edinseniz iyi olur, muhtemelen havaalanında satışı vardır.
  • surprise  (21.08.20 12:41:10 ~ 12:43:51) 
Eğer bileti değiştirme imkanın varsa yeni havalimanına in derim. Belirttiğiniz iki mesafe arasında toplu taşımayla minimum 3-4 yol saat var.


  • roket adam  (21.08.20 19:43:37) 
Havabüs ile istanbul havalimanına geçmek mantıklı olabilir, oradan başakşehire yine havabüs vardır sanırım, pahalı olur yüksek ihtimal ama rahat olur.

Taksime giden havaş'a binerseniz taksimden başakşehire otobüs olabilir.
  • atom karincanin torunu  (21.08.20 20:33:40) 
havabüsle taksim, oradan başakşehir'de gideceğiniz yere göre 89c, 79t gibi iett otobüsleri var. mobiett uygulamasından bakabilirsiniz.
istanbulkartı havalimanındaki biletmatiklerden alabilirsiniz.
havabüslerde hem nakit hem istanbulkart geçerli, kartla bir kaç lira daha ucuz sanırım. iett'de sadece istanbulkart geçerli.
  • siyah gece  (21.08.20 21:20:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.