[]

wifi sinyal artırıcı

selam

evim kutu gibi küçücük olmasına rağmen yatak odası ve balkonda çekmiyor. bu konuda da hiç bir fikrim yok.

roaming özelliği olandan al dedi bi arkadas ama ne demek oldugunu bile bilmiyorum.

siz hangi cihazı kullanıyorsunuz veya tavsiye edersiniz?

 
O özellik neymiş ya.

Tplink in access point ya da reoeater diye aratin
200 TL altındaki bir ürünü alın. 130 180 bandı diyeyim. Standart işinizi çözer.
  • kisa  (21.08.20 09:42:56) 
ben bundan kullanıyorum, çekim kuvvetinde falan bi sıkıntı yok yalnız kafasına göre kopuyor. asus'un özelliği şu, bozulursa direkt olarak yenisini veriyor.

www.asus.com

daha önce buradan bir arkadaş yine böyle verdiğim bi cevap için mesaj atıp, hocam ayarları var onun, ayarlarını tam yaparsan kopmaz, hiç de sıkıntı yaşamazsın güzel alet demişti tabi tam bir teknoloji cahili olduğum için tarif ettiklerini yapamamıştım.

edit: böyle 150 lirayada var 2000 liraya da 150 liralıklarda oyunlarda problem yaşayabiliyorsun, video izleme ve diğer şeylerde sıkıntı olmuyor ama oyunda lag olabiliyor.
  • hem şişko hem deli  (21.08.20 09:58:01 ~ 09:59:06) 
ben de aynı sorundan muzdariptim. önce asus'un en ucuz repeater'ından aldım. sinyali güçlendiriyordu gerçekten ama telefonla/tabletle online oyun oynarken gecikme (ping/latency) çok artıyordu. o yüzden iade edip tp-link'in mesh cihazlarından aldım. Bunların çalışma mantığı cep telefonlarının baz istasyonları gibi, o yüzden hem kapsama alanı inanılmaz arttı hem de gecikme yok, sanki kabloyla modeme bağlı gibisiniz. önceki benzer duyurulara da yazmıştım, 12. kattayım, sokaktan bile bağlanıyor şu an :)

bütçe sorun değilse 600 lira civarında mesh cihazı tavsiye ederim.
  • orient blue  (21.08.20 10:15:41) 
Mi nin var 80-90 TL civarı. Kullanıyorum, memnunum.


  • habarbey  (21.08.20 11:48:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.