[]

en iyi paspas yapan robot süpürge?

fiyat vs. kısıtı olmadan;

ofisi süpürecek, yekpare bir alan yaklaşık 120 metrekare. (120 metrekarenin tamamı kare gibi düşünebilirsiniz. oda oda değil yani)

1. 2 tane mi almak lazım?
2. buraya aynı zamanda paspas atanlardan alsak faydası olur mu? en iyi paspas atan süpürge hangisidir? su tankını kendi dolduramıyor demi?

yani biz akşam 6da ofisten çıkınca 7de kendisi süpürmeye ve paspas atmaya başlasa, gidip suyunu yenileyemiyor demi?

 
roborock s5 max için konuşuyorum, 2 tane değil 1 tane yeter, su tankını kendisi dolduramıyor, silerken ne kadar su kullanacağını siz seçebiliyorsunuz, az sulu sil derseniz yeter sanırım.

ertesi sabah birinin mopu yıkayıp hazneyi tekrar doldurması gerekiyor tabi.
  • benaslinda  (21.08.20 08:41:43) 
En iyilerini sorduğunuz için yazıyorum, Narwal şu an piyasadaki dikey baskı uygulayan (yani gerçekten yeri silen) ve dönen mop fırçalalara sahip tek modeldir, Diğer mop yapan( sahip olduğum Xiaomi mop pro dahil) yüm cihazlar sadece ıslak bir bezi yatay hareket uygulayarak oradan oraya siler. Küçük alanlar için işimi görür diyorsanız dediğim gibi haznesi geniş olan standart mop yapan her hangi bir robot süpürge işinizi görecekti( batarya kapsitesi de önemli). Ama ben en iyisi hangisidir diyorsanız videoyu izlediğinizde anlayacaksınız.

Tr satışı olduğunu tabi ki sanmıyorum.

youtu.be
  • bugisme  (21.08.20 09:03:23 ~ 09:04:12) 
xiami s55 sahibi olarak soyliyim. kesinlikle xiaomi degil. bebek poposu oksar gibi paspas yapiyor sanirim. yuzeye yapismis hicbirseyi cikaramiyor.


  • dokunmakalbime  (21.08.20 10:23:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.