[]

Cruise Control’de frenin şişmesi

Daha önce böyle bir şey geldi mi başınıza? 170-180’lerde sabitlediğim zaman 10 dk sonra fren taş gibi oluyor. Birkaç pompalamada ya da sert basınca düzeliyor. O sırada fren işlevsiz tabii.

Sebebi nedir sizce? Seat Toledo 5-6 yaşında.


 
Bu ara bunu bir kaç kez duydum.hepsi vw grubu araçlar.muhtemelen donanımsal bir problem ama klasik olduğu üzere vw bunada kullanıcı hatası der.acil iyi bir servise gidin.muhtemelen hatalı bir sensor var.

Üstüme vazife olmadan şunu söylemek isterim,bu araçla 170-180 le üstüne birde cc ye almak çok tehlikeli bir davranış,canınıza kastetmişsiniz gibi.
  • duptıs  (21.08.20 02:00:50) 
3 küsür yıldır vw grubu araçlara biniyorum. cruise control'ü çok sık kullanırım böyle bir şey başıma gelmedi.


  • co2s2  (21.08.20 10:44:19) 
Hocam kesinlikle bir terslik var. Alt sınıf bi araçla 170 basma konusu ayrı bi tehlike ama şu anda anlattığın şeyi acilen bi servise götür göster derim.


  • roket adam  (21.08.20 11:13:12) 
o hizda o arabayla cruise ile gidecek kadar cesursan hic elleme bence servise falan gitme.


  • alperz  (21.08.20 11:43:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.