[]

Yanlış mı yapıyorum

eksiduyu.ru

Şurada anlattığım gibi, arkadaşla ufak ufak sohbete başladık.
Ama sürekli ben tanımak istiyormuşum gibi geliyor bana.
Mesela ben soruyorum o cevaplıyor ama mesela o beni sormuyor.
Mesaj geç attığında yada bir işi olduğunda detaylı detaylı anlatıyor.
Ama kahretsin o bana hiç bişey sormuyor.
Sanki onu "tavlamamı" bekliyor gibi.

Bir de çok yoğun bir işte çalışıyor. Akşam eve geliyor çok yorgunum uykum var demeye başlıyor. Yani biz nasıl birbirimizi tanıyacağız. (kendisi şehir dışında)

Beni (tip olarak) beğenmemiş olsa konuşmayı kabul etmezdi. Biz bir de "ciddi anlamda" tanışacağız sözde. Yani evlilik odaklı.
***
Mesajda bana; ben alışkın değilim tüm gün mesajlaşmaya evde başka şeylere odaklanabiliyorum dedi.

Ayrıca; fırsat buldukça yazarım mesajını gördükçe,bir güne sığdırmayalım zamana yayalım dedi.
***

Yedek kulübesinde filan mıyız acaba?

Not: İşinin yoğun olduğu doğru ama bana göre isteyen insan her şeye zaman ayırabilir. Son ilişkimden bunu tecrübe ettim bizzat. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum hem de çok. (zaten burçları, tuttukları takım bile aynı)

Ne yapmalıyım ?

 
@jrrtolkien bir yerden dediğin yer neresi ki. Daha 4 gün olmuş. Bu dediğin için erken değil mi ?


  • top_secret  (20.08.20 21:36:06) 
Ben de yazismayi sevmiyorum.
Hele bi de su an tanidik bile degilsiniz. Fazla sanal geliyor da olabilir karsi tarafa. Bana oyle gelirdi.
Isten sonra yorgunluktan bazen sadece kendine vakit ayirabiliyorsun. Istersen vakit ayirirsin da bana pek dogru gelmiyor.
Yani sizin is biraz zor duruyor. Ayni sehirde olsaniz bulusun bi an once dicem ama farkli sehirler covid sirasinda sikinti.
  • Kittie  (20.08.20 21:51:30) 
Ne yapmak istediğine karar vermen gerekiyor. O kızı beğendin mi, o kızla sevgili olmak istiyor musun, o kızla sevgili olursan ilişkinin geleceği olur mu gibi sorulara cevap ver öncelikle. Bazen Instagram'da görüyorum, erkekler ya da kızlar beğendikleri bir kişiyi görünce "nikâhı basarım" diyorlar. Sen de öyle diyor musun? Bu işlere ivme kazandıran şey budur. Başlangıçta yeterli ivme yoksa o iş bir yere gitmeyebilir. Şu an acele etmeden normal konuşmaya devam et.


  • dissendium  (20.08.20 21:58:09 ~ 22:02:52) 
Yol ver.
Nasıl başlarsa öyle gidiyor ilişkiler. Şuan sürekli senin çabalaman gerekiyor ya, ilerde her konuda da öyle olacak. Mesela yüz yüze buluşmalara başladığınız zaman sürekli senin onun yanına gitmeni bekleyecek, gidemezsen trip yapacak, o geldiğinde ise lütfetmiş ve sana dünyaları vermiş gibi yapacak...
Mesajlaşmaya alışkın değilim ne demek? Birini tanımak istiyorsan ve uzun mesafedeyse, ne kadar nefret etsen de o telefona-whatsapp’a ve instagrama muhtaçsın. Karşıdakine ilgini belli etmek-zevklerini aşağı yukarı görmek için bunlar yorucu-sıkıcı olsa da önemli kanallar. Bunları kullanmak istemeyen karşı tarafa ilgi duymuyodur, merak etmiyodur, önemsemiyodur. Size soru sormayan biri de malesef size değer vermiyodur-önemsiz görüyodur ve “istemem yan cebime koy” hesabı yapıyodur.
  • megalomaniac  (21.08.20 02:02:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.