[]

Korona zamanında kuaför

Saçlar fena. Bu zamanda nasıl kuaförde durumlar? Ya da gerekli mi biraz daha mı gitmesem? Önlemler yeterli mi?




 
Bu dönemde saçımı kendim boyadım. En son ne zaman manikür-pedikür yaptırdığımı hatırlamıyorum. Eşimin saçları kısa, makineyle ben hallediyorum. Gelin görün ki benim de saçlarım azıcık uzasa kötü görünen türde. Geçen ay gittim kuaföre.


  • SiyamkedisiZorro  (20.08.20 09:02:28) 
Yeterli değil ama 15-20 günde bir gidiyorum ben, çok şükür bir durumla karşılaşmadık.
Geçende birisi ısrarla kuaför malzemelerinden bulaşmaz diyordu. Bilemedim

  • etna  (20.08.20 09:22:42) 
kuaför malzemelerinden bulaşır gayet ama ben de 1 kere gittim.
kaşımı, bıyığımı evde kendim alıyorum. alıyorum derken fazlalıkları alıp makasla biraz alıyorum kaşımı. bıyığımı zaten ben alırım hep. saçımı evde boyuyorum ama 2 ay önce saçımı kestirdim kuaförde.

  • matilda  (20.08.20 10:22:10) 
bence bu riski almaya değmez gerçekten, ne kadar önmel alınırsa alınsın yakın emaslı çalışılan yerler kuaförler. saçınız uzunsa kendiniz çok kolay kesebilirsiniz. berber makası alın bir tane yeterli.


  • luin  (20.08.20 10:51:55) 
benim kuaförüm girişte ateş ölçüyor, galoş giydiriyor.

ben bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
kaş bıyık ve kesime bile gittim. hatta eve bile geldi bir kere.

covid ile ilgili düşük frekanstaki kişileri etkiliyor diye okudum, ki her şeyin frekansı var.
gül en çabuk frekans yükseltendir.
kalbine, veya kalp çakrasına, gül sür, yağı olur, suyu olur, hatta gül tomurcuğundan ay bile içebilirsin.

korkun varsa, frekansın düşer.
  • janderzel zartanyan  (20.08.20 11:21:08) 
kaş- bıyık için gidiyorum. 1 kere saç kestirdim. geçen pazar boyattım (lükse kaçtı ama artık biraz).
risk ama yani ne yapalım. kaş hariç hepsinde maskeliydim.
makas cihangir'de maske kuralına uyuluyor. en rahat hissettiğim yer orası oldu.
  • nzessia  (20.08.20 12:04:36) 
instagramdan takip ettiğim kuaförlere bakıyorum, gitmem arkadaş. En sonunda kendim kesmeye girişicem sanırım. Maske takmayan çok, aksıran tıksıran çok. Doğru düzgün dezenfektan veya kolonya taşıyıp ellerini dezenfekte eden insan bile görmek çok zor. Herkes iyice salmış durumda, insan kendi yakınına zor laf söylerken dikkat etmiyor diye, elin insanlarına kurala uymayınca uyarabilecek misiniz, önce onu bir düşünün. Ek olarak uzunca bir süre kötü havalandırılan veya klima ile içerdeki hava döndürülen bir yerde vakit geçirmeye ve risk almaya değer mi diye soruyorum. bence değmez.


  • ruz  (20.08.20 14:59:25) 
Evde kesmek de zor. Kestim bir kere çok döküldü sonrasında saçım.


  • 4seneayniyerdeduramam  (20.08.20 16:29:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.