[]

Anadolu yakası Gebelik takibi yapan iyi doktor

Merhaba, eşim için doktor arayışındayız ama sağlıklı bir karar veremedik. Google yorumlarda paralı yorumlar var. Sizin tecrübe ettiğiniz bir hastane ve doktor var mı?




 
Kozyatağı Acıbadem Cem bey normal doğumu destekliyor ve çok ilgili


  • cilekli pasta  (19.08.20 23:58:18) 
-Medical Park Göztepe'de Gökmen İyigün var. Tavsiye üzerine gittiğimiz, eşimin de oldukça memnun olduğu bir doktordu kendisini, bana göre saçma sapan tavırlar içinde bir adamdı. Bir sebepten kendisiyle tartışarak süreci bitirdik. Hakkını yemeyelim, tartışma sonrası hastaneden çıktıktan sonra telefonla arayarak hamileliğin problemli geçebileceğini, bazı durumların olduğunu bu durumların ilerleyen dönemlerde kendiliğinden geçebileceğini ancak tedirgin etmemek için o güne kadar söylemediğini, bundan sonra takip edecek doktorun işinde iyi biri olması gerektiğini söyledi.
-Kozyatağı Acıbadem Cem bey'de ilk doğumu yaptık. Aşırı kalabalık oluyor.Problemli bir hamilelik dönemi geçirdik. Süreci oldukça kötü yönetti diyebilirim. Ayrıca aylar önce kendisinin planladığı doğum tarihine 2-3 hafta kala, doğum zamanı tatilde olacağını söyledi. (sonra doğumdan 2-3 gün önce istanbul'a döneceğini belirtti)
-2. çocukta süreci Cengizhan Kolata takip etti. Araştırınca farklı bir olay sebebiyle çok da iyi yorumlar görmeyeceksiniz :D
Ama eşim de ben de aşırı memnunduk hem ilgi alakasından hem sabah akşam demeden gerektiğinde ulaştığımızdaki tavrından ve operatörlüğünden.
  • oz suser  (20.08.20 02:17:40) 
Ben Medicana Kadıköy Timuçin Timuroğlu’na gidiyorum doğumum da haftaya olacak. Hastane çok kalabalık oluyor bugüne kasar randevu saatinde giremedik hiç, en az 1 saat sarkıyor. Onun haricinde iyi bir doktor kendisi memnunum.


  • ninotevtidze  (20.08.20 10:56:10) 
Dr Emrah kol ataşehir FLORENCE NIGHTINGALE. Çok dobra ve düzgün bir adam. Acayip ilgili, sabaha kadar sor anlatsın.


  • kumulatifvergimatrahi  (20.08.20 21:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.