[]

Ruslara zenciler çekici geliyor mudur?

Yoksa insanın doğasında mı var sarışın kadın sevdası




 
Rusları bilmem ama Norveç’li hatunların tercihi zenciler oluyordu.


  • Northern Mariner  (19.08.20 19:09:34) 
Insanin dogasinda sarisin sevmek yok ki.


  • kuehles blondes  (19.08.20 20:05:02) 
sanmiyorum, slavlik arttikca irkcilik artiyor lineer olarak falan da degil exponansiyel olarak hem de.


  • neverletyougodown  (19.08.20 20:28:40) 
Kuehles +1
Ben nefret ederim mesela.
Burada az olduğu için seviyor bence insanlar. Hatta o kadar seviyorlar ki ben sevmediğimi söylediğimde yalan söylediğimi düşünüyorlar. Değişik.
  • Giovanni Pipitto  (19.08.20 20:31:40) 
Evrimsel olarak bize en çok benzeyen partneri seçme eğilimindeymişiz. Bu yüzden bazı karı-kocalar “kardeş misiniz?” sorusuna maruz kalıyorlar. Tabii bu her zaman böyle olacak değil. Birçok dış etkene maruz kalıyoruz. Soruna cevap: olabilir de olmayabilir de. Genellemek dünyanın en sığ davranışı olabilir.


  • ruhen hastayim ben  (19.08.20 20:55:34) 
Bunda modanın çok etkisi var. Güzellik göreceli ve güzelliği başkalarından öğreniyoruz. Örneğin birkaç yüzyıl öncesine kadar kilolu kadınlar begenilirmis. Şimdi zayıflık moda. 10 yıl öncesinde kılsız erkekler modaydı, şimdi kıl moda oldu.


  • howfaristhesky  (19.08.20 23:18:03) 
Valla "Blacked" sitesindeki kadın modellerin çoğu rus. Bu sanırım bir fikir vermiştir.


  • Avoiding The Puddle  (21.08.20 04:36:52) 
farkli olan tabii ki cekicidir ancak ruslar gibi dunyanin en irkci milletlerinden biri icin bunu istisna tutabiliriz.


  • baldur2  (21.08.20 05:38:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.