[]

Hayat kalitesini arttıran, keyif veren hediye önerisi

Kurutma makinesi, robot süpürge veya keyif verici maddeler hariç önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe 300 TL (Nişanlıya hediye)




 
Masaj


  • paramolacak  (19.08.20 14:25:20) 
Lambader


  • freebird5406_2  (19.08.20 14:25:45) 
masaj +1, nisanliymissiniz zaten, firsat sitelerinde kisi basi 100-150 liraydi en son baktigimda paket halinde. masaj uzerine havuz uzerine sauna dus falan, havuza da bikac icecek soylersiniz ohh.. genelde otellerin icindeki yerler oluyor bunlar.

gerci emin degilim su anda nerde acik salon vardir, teyit etmek gerek.
  • hjarteblod  (19.08.20 14:33:43) 
kablosuz kulaklık


  • passion rules the game  (19.08.20 14:40:41) 
Playstation kolu,paşabahçeden bir litrelik bardak,lego mini figür,mini drone,plastik minik askerler,darth vader figürü,uzun şarj kablosu,saat kayışı,crocs.bunlar bana son dönem gelen gerçekten çok sevindiğim hediyeler.o minik plastik askerlere bayıldım misal.saçma sapan şeyler olabilir ama bunları ancak beni gerçekten tanıyan birisi alabilir.en sevmediğim bana kıyafet alınmasıdır,nefret ederim.sıradan alınmış saatten,çakmaktan,aksesuardan da öyle.bugün almak gerekiyordu bizde aldık baştan savması gibi gelir.

Nişanlının neyi sevdiğinden yola çık.arabasını seviyorsa araçta kullanabileceği bir şey al ona.burada ki trik şu,balık tutmayı seviyorsa olta alalım değil ,gidip gamakatsudan iğne almak önemli.anneler gününde anneye mutfak robotu almakla aynı şey olmasın mantığındayım.bu yüzden biraz daha detay daha iyi fikirler çıkarabilir.
  • duptıs  (19.08.20 15:01:52) 
Benim için iyisinden, tercihen Leuchtturm analog ajanda, haftalık planlayıcı ya da not defteri. 6. Aydan itibaren başlayan ajandalar da var. Yoğun çalışan ya da unutkan ya da randevularının telaşından kurtulamayan biriyse en iyi hediye bu olur.

Çanta organize etme aparatları da çok işe yarıyor.

İyisinden bir su şişesi ya da kahve termosu da güzel bir hediye.
  • buf-e kür  (19.08.20 15:26:31) 
Süt köpürtücü
www.tchibo.com.tr

  • archmage mahmut  (19.08.20 15:31:03) 
Birlikte yapılabilecek bir aktiviteyi tercih ederdim ben. Masaj, spa gibi bir şey düşünebilirsin. Hem rahatlatıcı hem de birlikte gerçekleştirilen bir şey.


  • ruhen hastayim ben  (19.08.20 16:20:53) 
Kindle


  • baal  (19.08.20 19:40:40) 
moka pot, güzel güzel kahve içiyorum. mutlu oluyorum sevgilim almıştı sonra bende bir iki arkadaşıma hediye ettim.


  • iste o kavunici balik  (19.08.20 19:56:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.