[]

Konuşma ve İşitme Engelli Arkadaşıma Mi Band 5

Mi band 5 hediye etmeyi düşünüyorum. İstiyorum ki Telefon çaldığında bileklik titresin. Gelen bildirimleri hem görsel hem titreşim olarak algılayabilsin. İngilizceymiş galiba türkçe yokmuş. Kendisi ingilizce bilmiyor. Sıkıntı olur mu? Veya önerebileceğiniz başka model var mı? yada boşver işine yaramaz mı diyorsunuz?




 
  • freebird5406_2  (19.08.20 14:00:48) 
işe yarıyor valla bende mi band olmasa da sadece alarm özelliği ve telefon geldiğinde bildirmesi özelliği bile bana çok yardımcı oluyor. hani evde titreşimden telefon bildirimlerini fark ediyorsun da sokakta telefon çalıyor titreştiğini de fark etmiyorsun çaldığını da o yüzdem mi band her türlü işini görecektir.


  • denizgonen  (19.08.20 14:41:43) 
Telefonu duymayanalardanım,bana da o yüzden aldılar mi band.hem gelen çağrı da hemde alarm kurmam gerektiğinde çok işime yarıyor.


  • duptıs  (19.08.20 15:07:05 ~ 15:07:46) 
bende mi band 4 var. ilk aldığımda ingilizceydi. sonra türkçe dil yayınlandı ve güncellediğimde türkçe oldu direkt. 5'in dili ne bilmiyorum ama türkçe yoksa illa ki gelecektir.

bildirim görme, telefon çaldığında titremesi vs. gayet güzel. o açıdan memnunum. adım sayarı biraz dandik.
  • himmet dayi  (19.08.20 15:45:24) 
4 alin. Saydiginiz ozelliklere gore 5’ten bir eksigi yok.

Bu arada evet, epey bir isine yarar! :)
  • invictae  (19.08.20 15:53:33) 
urun satildikca dil guncellemesi cikariyor xiaomi, bu nedenle turkce dil destegi olmayan birkac yillik akilli saatleri var; yine de mi band 5 icin kisa sure icinde dil destegi gelecektir diye dusunuyorum. ancak bana soracak olursaniz mi band 5 almaya gerek yok, ben olsam mi band 4'u tercih ederdim.

www.log.com.tr
  • the end of time  (19.08.20 16:33:05) 
@freebird5406 diğeri biraz kadınlara göre değil gibi. Mi Band daha kibar duruyor. Teşekkür ederim.
@invictae @the end of time: Mi band 4 ü bende düşündüm ama şarj olayı bana çok uğraştırıcı geldi. mi 4 de plastik kordondan çıkar tak gözüme itici geldi ama denemediğim için bişey diyemeceğim. Yani tak çıkar zarar görmüyorsa mi 4 , direk alıyım.

  • sakince  (19.08.20 17:33:27) 
Almadan once cok arastirmistim, takip ciksrmaktan zarar gormedigini yazmisti herkes. Hatta inceleme videolarini da izlerseniz falcatayla ozellikle kesmeye calisiyorlardi ve epey ugrasmisti. Saglam yani :)

Takip ccikarirken ugrasma konusu da tercihe bagli bir sey, evet... bana yaklasik 10 gun gidiyor sarji ve 10 gunde bir cikar tak yapmak beni zorlamiyor. Telefon gibi her gun sarj edilen bir sey olsaydi can sikici olabilirdi ama :)
  • invictae  (19.08.20 19:30:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.