[]

tatile nereye gitmeli?

salgın sebebiyle ön rezervasyon yapmadık. tırsmıyor da değiliz ama artık iş iş diye beynimiz çürüyecek, bi nefes almamız lazım.

nereyi önerirsiniz? denizi sakin, insan popülasyonu az gibilerinden? antalya demeyin, balayında gittik o kadar sıcak adamı bozuyor


 
ben hem çok sevdiğim için hem de denizi vs için fethiye ölüdeniz'e aldım. coronadan dolayı insan popülasyonu nasıldır bilmiyorum ama istanbul'un metrobüslerinden az temas vardır diye düşünüyorum.


  • matilda  (18.08.20 15:15:49) 
geçen sene bodrum dönüşü ölüdenize uğradım ve çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. seneler evvel gittiğim halinden eser yok. heryeri başka bi apaçi kapmış. barlar kafeler kucaklayacak müşteri arıyor.


  • KidLazer  (18.08.20 15:22:04) 
Cuma günü Fethiye'den geldim. Ölüdeniz'den denize girmek bir hayli zor. İnanılmaz kalabalıktı.


  • kafadanbacakli  (18.08.20 18:17:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.