[]

istenilen vücuda ulaşma çabaları

öncelikle buraya iki vücut bırakıyorum;

1) images.app.goo.gl

2) www.instagram.com

istediğim aslında 2 numaralı vücut tipi. az yağ oranı, düşük kilo. 1 numara yağ oranı düşük ama kaslardan dolayı kilosu fazla.

neden 2yi istiyorum, çünkü koşuyorum ve ağırlığım arttığı zaman dizlerim acıyor ve mesafe düşüyor. Kaslarla şişmiş bir vücut göze daha hoş gelebilir ama amacım o değil. fit ve ince bir vücut isteğim var.

şu anda 70 kiloyum, boyum 181.
göbek deliği çevrem; 78 cm
göbek deliğinin 2-3 parmak üstünden ölçersem 72 cm

Üst karın kaslarım belliyken, aşağıya doğru gittikçe sadece yanlardan belli oluyor.

Kahvaltı,ara öğün,öğle yemeği,ara öğün,akşam yemeği şeklinde ilerliyorum.

ekmek yok.
günlük min 170 gr protein alıyorum.
sadece öğlen 2 avuç makarna yiyorum çünkü sabah spor yapmış oluyorum. makarna yanında fırında hindi ya da tavuk yiyorum.
2 bardak filtre kahve içiyorum gün içinde.

Sorum şu; 70 kiloya takıldım. 2 numaralı tipe sahip olmak için daha kilo vermem gerekir mi yoksa spor yaparak 70 kiloda sabit kalıp yağ ile kasın yerini değişmesini sağlayabilir miyim?

 
yoyoyoy egefitness gibi olma sansın yok bu adamların artık neredeyse ikinci işi bu oluyor. o formu korumak imkansız. yemek uyku iş hepsini vucuduna göre planlamak lazım. 70 kg eğer kas ile yağ yer değişsin istiyorsanız yük altına girmeniz gerekli.

bu arada her beden farklı tepki veriyor. bu işler üzerine öyle yapın böyle yapın diye ahkam kesiyoruz ama tutmayabilir.
  • turbo sadık  (18.08.20 14:14:13) 
Hocam ben de düzenli koşu yapıyorum ve evde fitness falan. Boyum seninle aynı ama kilom 63. Üç sene önce 77'lerden düştüm ve zayıfım şu an. Karın kaslarımda damarlar belli oluyor ve göğüslerim arası 2. fotodaki herif gibi dolu değil. Yani sözü şuraya getireceğim, Kilo verirsen öyle olamazsın. Hatta biraz alman bile gerekebilir.


  • malheiros  (18.08.20 14:35:47) 
sen bu adamların 7/24 böyle göründüğünü mü düşünüyorsun. dönem dönem kilo alıp yağlanıp veriyorlar. reklam pozları seni aldatmasın. uzun süre çok düşük yağ oranlarında kalamazsın ve kalmamalısın da zaten sağlıklı değil.

ikinci olarak genetik farklılıklar çok büyük etken.
  • orpheus  (18.08.20 17:23:12) 
Bence kilo almalı ve karbonhidrat dahi yemelisin, sen şu an zayifsin bile, görünüşün iyi fakat kas oranın az bi 80 ol spor yapıyorsan zaten bi zararı olmaz


  • olaylar olaylar  (18.08.20 19:05:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.