[]

sakal uzatanlar

sakalınıza bakım yapıyor musunuz? rutinleriniz neler?




 
hayır.
ne bakımı yav bir de onla mı uğraşacam :) büyürse büyür durursa da durur kendi bileceği iş. öyle kendi halinde takılıyorlar işte.
sıcak olursa kesiyorum başka bişi yok.
  • turbo sadık  (18.08.20 13:01:04) 
Tariyorum sürekli. Daha temiz ve güzel güzel görünüyor.
Bir de sakal serumu var ama bir süredir kullanmayı unuttum. Etkisi oluyor mu olmuyur mu karar verecek kadar uzun kullanmadım.

  • biseysorcaktim  (18.08.20 13:21:42) 
askere gidince komple kesmek zorunda kaldım ama onun öncesinde 5 yıllık uzun sakal deneyimim oldu.

her şeyden önce temizliğine dikkat etmen gerekiyor, sen farkına varmıyor olabilirsin ama sakal kokuyor o yüzden neredeyse her gün yıkamalısın. yazın her gün duş aldığın için sorun olmuyor.

kiehl's sakal ürünlerine bakabilirsin.

ben insights besleyici sakal yağı kullanıyordum,
www.amazon.co.uk

ayrıca dr k soap company'nin sakal toniklerini ve sakal sabunlarını kullanıyordum.
www.drksoap.com

mutlaka bir sakal fırçası ve sakal tarağın olmalı.
www.dhresource.com

bir de dışarı çıkarken düzleştirmek, şekillendirmek ve güzel kokmasını sağlamak için reuzel'in pomade'larını kullanıyordum.

www.reuzel.com
  • aziz dostum jack  (18.08.20 13:47:49 ~ 13:49:46) 
benimki sakal uzatmak değil sakal kesmemek olduğu için bir şey yapmıyorum


  • argent dawn  (18.08.20 13:56:22) 
sırf üşengeçliğinden dolayı sakallarını kesmeyen ya da berbere gitmeyen biri olarak bakım yapma fikri, sakalları kesmekten daha korkutucu bence. eğer bakım yapmam gerekseydi üşenip sakalları kesmekle sonuçlanırdı muhtemelen.

yaklaşık olarak 45 günde bir kez sakallarımı makine ile dümdüz 3 numara yapıyorum. berbere pandemi başladığı ilk günden beri gitmedim ne saç ne de sakal için. saçlarımı da 2-3 ayda bir evde 3 numara yapıyorum.
  • reanarchy  (18.08.20 14:18:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.