[]

online alabilecegim en iyi siyah cay

hangisi? su an caykur organik hemsin cayi kullaniyorum. memnunum ama daha iyisi vardir belki.




 
lipton profesyonel harman


  • sutlu nescafe  (18.08.20 12:51:08) 
İkiçay kızılbüyü


  • the coon  (18.08.20 13:00:40) 
Beta tea taç yaprak tavsiye ederim, beta tea nin Sri Lanka çayları ile yaptığım harman son zamanlarda favorim.


  • candanag  (18.08.20 13:44:04) 
champion.


  • blatta hiberna  (18.08.20 13:45:25) 
beta tea +1


  • efruz  (18.08.20 15:16:15) 
Chado malty assam içiyorum, kendimden geçiyorum


  • karabasun  (18.08.20 16:31:00) 
tirebolu 42.


  • penceredengorunenmorbina  (18.08.20 20:22:13) 
Tirebolu 42 Geçen seneye kadar efsaneydi, ne zaman büyüdüler biraz bozdu. Migrosa gelen dev paketli olanlar eskisi gibi deği, toz gibi ufacık çay. Alacaksanız Tirebolu 42'nin ilk hasatını alın mayıs haziran gibi çıkar, hala satılıyordur tabi.

Önceden internette bile satılmazken pek tirebolu42yi karadenizde her bulan alır bana gönderirdi kargoyla öyle diyeyim aşkımı.


Şimdi yeni favorim Lazika. Daha iri kıyım hafif aromalı ağır olmayan bir çay.

Ekleme: ailem yıllardır champion içer o mesela daha ağır demi bir serçe parmağından fazla koyduğunuz an acılaşan bir çay. Sütlü çay içmek isterseniz ideal, demini az koyarak güzel ama her gün ya da birkaç bardak içilecek bir çay gibi gelmiyor bana.
  • kullanıcıadımbuolsun  (19.08.20 10:16:06 ~ 10:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.