[]

Bsg ciler

Battlestar galacticayi bir daha izleyeyim dedim de, kafama takıldı.
İlk bölüm bsg nin emeklilikntoreni gibi bir şeydi ve saldırı ile başlıyordu diye aklımda yoksa bu ileride bir flashback miydi?

Mini series ile mi başlamıştım vs hiç hatırlamıyorum da.
Mini series i izlemeden izlesem oluyordu değil mi?

 
Olmaz, mini serileri de izlemen lazım


  • clones  (17.08.20 21:19:19) 
Önce miydi mini seri peki? Peşine miydi?


  • kisa  (17.08.20 21:27:56) 
önce


  • clones  (17.08.20 21:44:28) 
ben ilk izlediğimde miniseries'siz izlemiştim, seyir zevkimden yememişti. ama tabii biraz açıklayıcı oluyor önce miniseries'i izlemek. tekrar başlayıp izleyip yeni bitirdik daha geçen gün. bu sefer miniseries'inden aradaki webisode'lara filmlere kadar izledik. bu şekilde izleyecekseniz spoiler yemeden doğru sırayla izlemek için şu guide iyi bence:

thunderpeel2001.blogspot.com

arada bir ton başka ıvır zıvır da olduğundan liste bu kadar kalabalık.

ama yani bu kadar hepsini izlemek de şart değil, yeniden izliyormuşsunuz, ekleriyle olsun diye belki izleyebilirsiniz, biz öyle yaptık.

bu arada beraber izlediğimiz kişi resistance'ı izlesin diyor. the razor ve the plan'in çok bir numarası yok.
  • nimberjack  (18.08.20 00:44:51 ~ 00:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.