[]

Maaş talebi,pişmanlık

Selamlar,
Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Önümüzdeki perşembe bir kurumda işe başlayacağım.
Maaş beklentisini konuşurken benim kafamda henüz öğrenci olmama ve cumartesi çalışmama düşüncesine istinaden 3500+yan haklar (yol,yemek) mevcuttu.
Konuşmaya girerken de cumartesi çalışılmasaydı ve yol ücretini karşılıyor olsanız beklentim şuydu gibi bi cümle kurdum ama bitirmeden karşımdaki kişi neyse ki beklentinizden yüksek bir skalamız var, bu pozisyon için 4000 düşünüyoruz dedi ve konu biraz karambole gitti.
Sormak istediğim şey şu,
Ben burada çalışmaya başladıktan sonra makul bir dille ücret konusunda ne zaman bi iyileştirme talep edebilirim? Bu işin kitabına göre doğru olan bi taktik var mıdır?
Açıkçası biraz pişmanım. Bi sormak istedim.

 
Kurumsal bir yerse zaten pozisyon için düşünülen maaşı teklif ederler, pişman olacak bir durum yok.


  • Yavuşuhlu  (17.08.20 21:18:59) 
Yavusuhlu +1
Kurumsal şirketlerde skala bellidir. 6000 beklentiyle 15000 teklif almıştım önceki işyerinde neye uğradığını sasirmistim. O tür çalılıklar patron şirketlerinde olur

  • goodman  (17.08.20 22:05:49) 
zaten vereceklerini vermişler, 4500 desen bütçemiz 4000 diyeceklerdi. iyileştirme konusu senin performansına ve şirket politikasına bağlı.

daha işi tanımadan, kendini göstermeden ilk günden ne zaman zam yapacaksınız demek biraz garip kaçar. benim bir çalışanım bunu dese ilk gözden çıkarılacaklar listesine koyarım.
  • orpheus  (17.08.20 22:16:54) 
Katılıyorum, sadece kadının tavrından ötürü böyle hissettim.
Bi de bu durumlarda ne kadar bi süre geçmesini beklemek gerekir diye fikir almak istemiştim. Teşekkür ederim yanıtlar için

  • izninizolursatahtinizatalibim  (17.08.20 23:37:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.