[]

Düştüm

2 ay kadar önce ayağım kaydı ve sırt üstü baya kötü düştüm. Epey canım yanmıştı, yerden kalkamadım bi süre hatta. Ve sırtımda tam omuriliğim üzerinde bir nokta hala epey ağrıyor. Nolmuş olabilir, acaba çatlatmış falan olabilir miyim? Yoksa yaşlandım diye vücudun iyileşmesi zaman mı almaya başladı?

Doktora gitmeyi zerre istemiyorum şu koşullar altında. Ama ciddi bir durum olma ihtimali varsa mecbur gideceğim.


 
Yumuşatıcı krem sürün ve dinlenin. Geçmez ise doktor şart


  • sunriseee  (16.08.20 23:52:18) 
omurganın üzerine düşmüşsün. ben olsam korkup kontrol için doktora giderdim.

ekleme: 6-7 sene önce belim ağrıdığında ilgili bölümün doktoruna gitmiştim. bana dediği şuydu, eğer 50 yaş üzeri olsaydım ağrı kesici verip gönderecekmiş ama yaşım küçük ve önümde uzun seneler olduğu için benden MR istemişti.
yani ben de vücudumu ciddiye alıp en azından doktora giderdim. belki yine ağrı kesici verecek ama en azından gözardı etmek yerine bi adım atmış olurum.
  • sttc  (16.08.20 23:54:52 ~ 23:59:39) 
sizinle benzer bir şekilde düştüm, "kırık yoktur" dediler 10 gün doktora gitmedim. sonra ağrım geçmeyince gittim, sakrum kemiğimin kırıldığı ortaya çıktı. ağrısının geçmesi 6 ayı buldu.

2 ay çoook uzun bir süre. mutlaka doktora gidin mutlaka :(
  • little celebration  (16.08.20 23:57:03) 
Buff daha ne yaşlanması allasen,biz ölelim o zaman.

Bir film çektirmek şart,iki ay uzun süre,bu kadar sürede kendi kendine düzelmediyse yapıda bir oynama sözkonusudur.
  • duptıs  (16.08.20 23:58:54) 
geçmiş olsun sanıyorum ki rontgen ve mr çektirmen gerekecek. devlet hastanelerinde mr için bazen uzun süre beklemen gerekebiliyor bundan emin değilim yer yer değişiyor çünkü.

bunu araştırdıktan sonra, eğer bekleyecek gibiysen ve beklemek istemiyorsan mr için, sgk ile anlaşmalı özel hastanelerin ortapedi bölümüne gidip oradan mr çektirip gösterebilirsin.

veya özel mr merkezleri de var ama ucuz bişey değil yani, mr merkezlerinin sgk ile anlaşması var mı onu da bilmiyorum.
  • hem şişko hem deli  (17.08.20 00:07:01) 
Mutlaka doktora gidin bence en azından film çekilir. Çok geçmiş olsun.


  • kostüm çok güzel prenses misiniz  (17.08.20 00:08:39) 
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 10 yıl önce okulda arkadaşlarla top oynarken ayağım kayması sonucu popomun üzerine üzerine düşmüştüm. Düştükten 2 hafta sonra falan kalçamda, belimde ağrılar başlamıştı. Sonra doktora gitmek zorunda kalınca omuriliğin zarar görmesi sonucunda ankilozan spondilit yani eklem romatizmasının tetiklendiğini öğrendik. Bence gidin ihmale gelmez.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (17.08.20 00:10:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.