[]

philips mg7720 kullanan var mı?

www.amazon.com.tr

şunu alacağım aslında karar verdim gibi de belki kullanan biri vardır çok önemli bir şey söyler kararımı etkileyecek diye buraya bi sorayım dedim almadan önce.


 
Son 3 senedir falan kullanıyorum birebir bu modeli. Fişe takılıyken çalışmıyor. 2 sene sonra falan pili bitiyor, pili değiştirmek gerekiyor. Bi de bendeki su geçirdiği için bozuldu (sadece musluk altında yıkıyordum o kadar) Kullanan biri olarak o fiyata değecek bir alet değil.


  • roket adam  (16.08.20 22:24:34) 
2 senede mi bitti? vay anasını be. en son aldığım bunun daha dandik versiyonu philips'i 10 senedir kullanıyorum artık mevta oldu diye yenisini arıyorum da üzdü valla 2 senede pil bitiyor olması. bi de ıslak kullanamayacaksam ne anladım bundan?

ee var mı peki önerin? braun bakayım bari.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.08.20 22:27:52) 
Philips'ler böyle abi, benim de bu dördüncü falan sanırım son 7-8 senede aldığım. 2 seneyi geçer geçmez gümlüyor. Ha açıp değiştirebiliyorsun teoride ama açıp değiştirmeyi zorlaştırmak için olabilecek her şeyi yapmışlar. Henüz yenisini almadım, aleti modifiye edip kullanıyorum ama muhtemelen 200-250 bandındaki daha ucuz philips'lere yöneleceğim. Alet birebir aynı çünkü.


  • roket adam  (16.08.20 22:29:12) 
3 yıldır ben de kullanıyorum. pili bitmedi hala canavar gibi. saç sakal vucut kılları için yoğun şekilde kullanıyorum. suya falan değdirmiyorum ben fırçayla temizliyorum. aşırı memnunum. sizin gibi bundan önce de philips kullanıyordum 7 sene falan kullandım onu. babama verdim hala babam kullanıyor ama bıçakları körelmiş biraz :) onun da pili hala iyi durumda. kesnilikle alın tavsiye ederim.

daha yukarı çekerseniz bütçeyi panasonic er1611 harika bir ürün. braun sakın alma.
  • xrated  (16.08.20 22:35:26 ~ 22:39:12) 
2015 marttan beri Philips BG2028/15 kullanıyordum, ocak ayında pert oldu, neredeyse 5 sene kullanmışım.
ben de mg7720 aldım, sadece vücut kılları için. bodygroom serisine göre daha hırçın,yavaş ve bıçakları daha çıtkırıldım. kıllar yüzünden hemen tıkanıyor ve deriyi de kıstırıp kesebiliyor.
sadece vücut kılları için kullanılacaksa bodygroom alırdım
  • MtKrt  (16.08.20 22:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.