[]

Diyarbakır ve Kürt güzellemesi

son zamanlarda sosyal medyada bu tarz videolar çoğaldı. Sizce bilinçli mi yapılıyor?




 
hayır


  • cern de cayci olmak vardi  (16.08.20 18:13:03) 
tam ben diyecektim. tabi ki de bilinçli yapılıyor.


  • nothing in my way  (16.08.20 18:14:35) 
Öncekiler rastlantısaldı belki ama son video viral kokuyor. Pembe mavi tableti kim satıyorsa...


  • pass  (16.08.20 18:14:36) 
Buyuk resim gorulmus yine. 10 yil once de vardi ayni tarz videolar. Nope, nein


  • bahele  (16.08.20 18:35:24 ~ 18:37:22) 
son video viral kesin zaten. sponsor vardı ama özel olarak bir yeri güzelleme amacı olduğunu sanmıyorum. videoyu çekenler oralı olabilir belki ama büyük bir kampanya falan yok. yarın da edirneli bir grup edirneyi güzelleyebilir.


  • black mamba  (16.08.20 18:36:07) 
İnsanı sevmek, yardımcı olmak güzel tabi. Yalnız durduk yere Böyle videoları tweeterda ve diğer sitelerde parlatanların profiline bakmak gerekiyor.
Çünkü bir çok şey, siyaset eksenli düşünülüyor Türkiye'de.

Böyle durumlarda konu, çocuklar üzerinden yürütüldüğü için insan genel olarak art niyet aramıyor.
  • Erva  (16.08.20 19:26:55) 
kugudur daha once cast kullanimina rasladim cunku o adi'nin kanalinda


  • neverletyougodown  (16.08.20 20:01:26) 
Diyarbakır Sivas Giresun Kırklareli hepsinde bu şekilde yardım istediğinde benzer tepki ile karşılaşırsın. 30 yaşındayim yanıma biri yaklaşıp selam verdiğinde korkuyorum İstanbul'da.


  • allah yazdiysa bozsun  (16.08.20 20:12:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.