[]

İşe giriş

Merhaba,

İşe giriş için istenen inanılmaz kapsamlı sağlık belgelerini en uyguna nasıl halledebilirim fikri olan var mı acaba? (Şu haliyle 800 lirayı buluyor)
Birkaç yere sordum bazıları sağlık raporu vermiyoruz dediler. Sağlık raporu haricinde birçok farklı test de istendi.
Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bi kurum varsa çok makbule geçer

 
özel göztepe hastanesi.


  • since1907  (16.08.20 11:41:06) 
800 lira neymiş ya, ne istediler o kadar?
standart istenenler maks 200 tutsun. bizim anlaşmalı olduğumuz yerler 7-8 testi 150 liraya yapıyor mesela, anlaşma dışı olsa bile o kadar fark olmaz. isterse söyleyebilirim isimlerini.

  • Bruce  (16.08.20 11:42:22) 
Ivır zıvır bir ton test, aşı vs mevcut. Ben de anlamadım neden bu denli kapsamlı olduğunu...
İsimleri öğrenirsem çok iyi olur ya bi arar sorarım

  • izninizolursatahtinizatalibim  (16.08.20 12:30:17) 
(bkz: devlet hastanesi)

@kurgusalkarakter ne saçma bir yorum. Kanunen alınması gereken sağlık raporu için her şirket bir hastaneyle anlaşsın o zaman. Küçük hesap ile ne alakası var?
  • kumulatifvergimatrahi  (16.08.20 15:44:38) 
Devlet hastanesinden randevu alin. Butun o kapsamli testleri de yaparsiniz. 200 lira tutmaz hepsi birlikte


  • ala09  (16.08.20 16:37:35) 
Genelde işyerlerinin anlaşmali hastaneleri oluyor. Onu oğrenmeye calişin daha hesapliya geliyor.


  • eylul  (16.08.20 16:45:52) 
işyerinin anlaşmalı olduğu yer vardır muhtemelen onu öğrenin +1

ayrıca dendiği gibi sağlık raporu değil de testleri yaptırıp raporu işyeri hekiminin yazması gerekiyor aslında.

bir de eğer ağır ve tehlikeli bir işte çalışmayacaksanız çok detaylı (800 tl tutacak) rapor alınmasına da gerek yok. ben istemiyorum yani. dispanserden ciğer filmi çektirseler yeterli benim için. ama üretimde çalışacaksa onlar farklı tabii.
  • naksidil  (16.08.20 17:15:40) 
Bi hastanede çalışmaya başlayacağım. Plastik cerrahi alanında çalışan bir hastane.
Görüşmede evraklarla ilgili konuşurken hiç bahsedilmedi açıkçası anlaşmalı bi kurumdan... bahsederlerdi diye düşünüyorum öyle olsaydı.
Devlet hastaneleri de malum o yüzden bi sorayım dedim
  • izninizolursatahtinizatalibim  (16.08.20 20:04:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.