[]

gerçek trunk arıyorum

yıllar önce c&a mağazasından aldığım trunk denilen kısa don tipini başka yerde bulamıyorum. trunk diye sattıkları şey yapışan boxer, halbuki trunk dediğin kısa ve yapışan boxer'dır. bahsettiğim kısalık şu images.sellbrite.com
tabii ck gibi tanesine 100 lira vereceğim markalardan olmamasını tercih ediyorum. var mıdır bilen gören? trunk diye aratınca çıkan modeller istediğim gibi değil. bir de düşük bel olması lazım tabi yukarıdaki görseldeki gibi.



 
blackspade shorty modellerine bir bak. yüzde 100 türktür ve ultra rahattır. biraz pahalıdır ama çok iyi hissettirir.

blackspade'in aura'sına da bir bak ayrıca.
  • mermize  (16.08.20 00:57:32) 
Ben bi defa the don diye bi markadan aldim ayni bu kisalikta ama gotumun deligine kacacak neredeyse o kadar araya kaciyor belki senin kacmaz bi tane alip denersin. Bu arada kalitesi iyi kacmazsa memnun kalirsin bence. Benim cekmecemin en dibinde duruyor acil durum donu olarak.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.08.20 01:09:27) 
Ben Marks Spencer alıyorum.
Bu kadar kısa değil ama çok güzel çok rahat.
5 tanesi 220 lira civarında.
  • etna  (16.08.20 10:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.