[]

MSI S420 LCD ekran nerede tamir ettirilir?

MSI MegaBook S420 model notebook'un LCD ekranına arkadan kuvvetli bir ışık tutulursa imleç görülebiliyor. yetkili servis 200$ gibi bir fiyat talep etti ve ekranı değiştireceklerini söyledi. ki bilgisayarın ederi o kadar.

ucuza tamir ettirebileceğim yerler önerebilir misiniz?

kesinlikle ekranın mı değişmesi gerekir? LCD florasanı denilen şey değiştirilemez mi?

teşekkür ederim.

 
inverter bozulmuş.2-3 yıl içinde bozulan bi parça bu zaten. yazıcıoğlunda bulursun. geçen hafta benim bi arkadaşınki bozuldu.youtube'dan videosuna bakarak çıkarrttım,yazıcıoğlundan 30 liraya alıp taktım. tıkır tıkır


  • serafettinn  (09.05.10 10:50:12 ~ 10:50:50) 
florasan değil de inverter ın bozuk olduğundan nasıl emin oluyoruz peki?

darbe sonucu ortaya çıkmıştı sorun bu arada.
  • kasik yok ulan  (09.05.10 12:17:52) 
Kardeşimin MSI PR200 model laptopumda aynı durum yine bir darbe sonucu oluştu ve yetkili servis Anko Bilgisayar inverterde sorun olduğunu, laptopu kendilerine göndermemiz halinde çözebileceklerini söylediler. Git gel 5 gün içinde laptopu sağlam olarak geri aldık.


  • crostata  (09.05.10 23:57:07) 
Anko bilgisayar bana ekranı değiştireceklerini ve 200$ maliyeti olacağını söyledi.

hmm
  • kasik yok ulan  (10.05.10 00:14:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.