[]

Kazık mı yedik?

4 gün önce teknosa dan 3150tlye robot süpürge aldım. 1 gün sonra 3300tlye çıkan ürün 2 gün sonra 2799a düştü. şu anda trendyolda 2355tlye düşmüş. İthalatçı vs farkından mı böyle yoksa bildiğin kerizlendik mi?

Ürün xiaomi mija 1c vacuum mop


 
İthalatçı farkındandır.

Bu ara herkes bu süpürgeleri ithal etme derdinde.sizin aldığınız distribütör garantilidir.diğerine kibarca grey market diyelim.
  • duptıs  (15.08.20 22:06:22) 
A101’den 2400e aldı millet üç hafta önce ben de aynı paraya Trendyol’dan aldım. Bir iniyor bir çıkıyor bu süpürgeler şans işi diyin geçin bence yapacak şey yok


  • cilekli pasta  (15.08.20 23:23:39) 
yıl olmuş 2020 hala Teknosa gibi mağazalara gidip, bir de üstüne oradaki fiyatı internet ile kıyaslamasan alışveriş yapanlar var. Çok ilginç.

Evet kazık yemişsiniz ama canınızı sıkmayın o mağazaya gidip yemeyen yoktur zaten.
  • catch the arrow  (16.08.20 00:23:23) 
@catch the arrow kıyasladım. aldığım gün bu modeller aynı fiyat aralığındaydı.


  • mikahakkinen  (16.08.20 00:47:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.