[]

Çizer Arkadaşlardan Grafik Tablet Yardımı

canla başla bekliyorum. yardım eder misiniz. çizer değil yazarım, gözlerim bozuk. uygun fiyatlı kaliteli grafik tablet önerir misiniz.




 
uygun fiyatlı bişey kalmadı ya, tablet alanların çoğu bi süre sonra kullanmaz kenara atar.

ikinci el wacom falan uygun fiyatlı bişey alırsan uzun süre kullanırsın.

ben çin malı kullanıyorum

www.google.com

şunun birebir aynısının sadece markası değişik olanı.

250 liraya almıştım şimdi kaç paradır bilmiyorum. iyi kötü işimi çözüyor özellikle fotoşop yaparken, kalemi şarjlı.

ikinci olarak çizimle ciddi uğraşanlar ya wacom gibi ekranlı tabletlere geçer bir süre sonra ya da ipad pro alır kullanır.

ekransızlar ile ekranlılar arasında ciddi kullanım ve rahatlık farkı vardır diye düşünüyorum.
  • hem şişko hem deli  (15.08.20 16:39:57 ~ 16:43:12) 
Bu ara online eğitim nedeniyle uygun fiyatlı ve/veya ikinci el bulman imkansıza yakın.

ben biraz araştırıp aliexpress'ten huion hs64 aldım. çizer değilim ama çizerler de en iyi f/p oranına sahip başlangıç tableti diyor.
  • lancelot du lac  (15.08.20 19:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.