[]

3 hafta sonra 600 km uzaga dugune gitmek

600u salladim ama vardir. Ankaradan kalkip datcaya dugune gitmem lazim cok yakin arkadaslarim evleniyor. Hele erkek olan eski ev arkdasim bana cok iyiligi dokundu ama su salgin doneminde o kadar ulasim gozumde buyuyor ya cok. Giderken bir ihtimal ortak bir araca dahil olabilirim kisisel aracta 4 kisi olacagiz ama donus garanti toplu ulasim ile olacak. Simdi dusurstce durumu aciklasam arkdasin sevgilisi bozulur cunku cok hevesli ve gecen konusurken bir an bilet aldigimi sandi heyecanlandi oh be aonunda biletini alan biri dedi, uzuldum valla.

Simdi ihtimaller soyle:

1-Altini onden tak kenx ben gelemiyorum corona malum cok risk de. Arkadasim biraz bozulur ama cok da takmaz, hanim herhalde unutmaz bi daha.

2-son anda corona ol

3-son anda coronadan dedem olsun

4-son anda annem corona olsun(gerci annem corona olsa yanina mi gidecegim? Bunda oyle bir suphe olusuyor)

5-son anda iki gun once gorustugum biri corona pozitif ciksin.

İhitmalleri bana gore en inandiricidan baslayarak siraladim. Altindan kacmiyorum asla daha sonra veririm. Ne dersiniz her turlu fikre ve yoruma acigim. Aslinda gitmek istiyorum bu arada.

 
gitmek istiyorsan önlemini al git.


  • fezagezgini_4  (15.08.20 14:37:36) 
Abi datcaya toplu tasimayla gitmenin ne onlemi olur. Bak otobus desen 11 saat corona biri varsa muthis olur. Ucak desen ankara shuttle ucak sonra dalaman datca shuttle bunlarin ucunde de acik hava sirkulasyonu yok.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.08.20 14:40:04) 
5 gayet mantıklı. Araban olsa, gezmeye de gidersin diyecektim ama toplu taşıma ile anca çile olur.


  • roket adam  (15.08.20 14:41:55) 
Araba kiralama imkanın olmaz mı? Belki bir tık masraflı olur ama giderken bir günlük, dönüşte bir günlük kiralarsan aşırı sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Uçak için de doktorlar toplu taşıma için en güvenilir tercih olduğunu söylüyorlar filtreleme sistemlerinden dolayı ama yine de riskli tabii.(Bu kısmı gitmek istediğini söylediğin için yazdım)

Öteki türlü yalan söylemektense ilk seçeneği yapman daha doğru olur bence. Bu yaz ben de 2-3 düğüne katılmadım, altın gönderdik. Yapacak bir şey yok; en çok düğünlerde ve ucak, otobüs gibi toplu taşımada bulaş oluyor.
  • fraise  (15.08.20 14:48:47 ~ 14:50:39) 
ben 1000km gidecem ölmezsem tecrübelerimi yazarım :)


  • m orak  (15.08.20 15:04:22) 
Virüs var gelemiyorum kanka ama altınınız bende de. Altın takacak kadar zenginsen tabi. Paran bende de diyebilirsin.

Daha yeni nikah yaptık inan kimse gücenmez bu durumda nikah düğün yapan düşünsün dedik ve öyle de oldu.
  • ozdek  (15.08.20 15:10:14) 
5 ama mantıklı salla seni de karantinaya alsınlar 14 gün çıkma evden. Prof oynayamayacaksan girişme ama hiç arkadaşından olma


  • cilekli pasta  (15.08.20 15:17:32) 
Datcali degillerse bu sartlar altinda (hatta herhangi bir sart altinda) datca gibi anasinin gozu bi yerde dugun yapilmaz. Yapilirsa masraflarin bir kismi karsilanir.

5 bahane arasindan en iyisi sonuncusu.
Normalde cok panik olab biri degilim toplu tasima vs ama datca ne abi:/
  • kuehles blondes  (15.08.20 17:08:27) 
Erkek tarafi datcali gibi bi sey ama sadece anne babasi datcada yasiyor :D yani butun dugun davetlileri sehir disindan gelecek bence de su donemde garip bir hareket.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.08.20 17:10:22) 
korona olma ama 14 gün karantinaya alın. çok istemene rağmen düğüne katılamamış ol.


  • wilhelmwasmuss  (15.08.20 17:20:16) 
Dürüst olun. Bence en kolayı bu. Sizinle alakalı değil gelmek istiyorum ama koronadan dolayı yola çıkmak istemiyorum. Takınız hediyeniz hazır diyin. Buna bozulan kişi sadece kendini düşünüyordur. Kimse için 1500km yani 15-20saat maskeli bir şekilde toplu taşımada sürünmek zorunda değilsiniz. Sonuçta kan vermeye gitmiyorsunuz, onun için olsa gönül koyulur. Ama zorla düğün bence saçma.


  • ykyt  (15.08.20 20:08:39) 
Dugun yasagi geldi sansima bak valla ya. Bu sokak dugunu dedikleri acik havada yapilan her turlu dugun demek mi oluyor acik havada ama ozel bi mekanda da olsa?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.09.20 08:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.