Ekşideki şu başlığı görünce çok şaşırdım. Yani gramer hataları bir tarafa, o kadar saçma talepler var ve bunu inanarak yazıyorlar oraya. Hepsinde kötüsü ise yazdıkları yerin yanlış olduğunu bilmemeleri ve sürü psikolojisi ile buna devam etmeleri.https://eksisozluk.com/bimere-diye-bir-garip-foruma-si
Ekşideki şu başlığı görünce çok şaşırdım. Yani gramer hataları bir tarafa, o kadar saçma talepler var ve bunu inanarak yazıyorlar oraya. Hepsinde kötüsü ise yazdıkları yerin yanlış olduğunu bilmemeleri ve sürü psikolojisi ile buna devam etmeleri.
eksisozluk.comYani bu adamlar benim komşum, alışveriş yaptığım bakkal, belki bunların çocuklarıyla filan evleneceğim. Bu yazılanlar çok tuhaf ve utandırıcı geliyor bana. (Yeni nesilin deyişi ile cringe)
En azından şu duyuruda ki kadar bir üslup, bir tarz bekliyordum.
Yanlış mı düşünüyorum?