[]

Bu THY

7 Eylüldeki bileti (aktarmalı-iç hat) sürekli değiştiriyor. Bir saat ileri bir saat geri filan.

Soru: Benim bir hakkım hukukum var mı bu işte ?
Soru2: Krizi fırsata çevirecek bir avantaj filan elde edebilir miyiz ? Bedava Lounge filan?

 
Konunun uzmanı değilim ama uçuşa 3 haftadan çok var. Aynı gün ya da önceki gün değişiklik olsa neyse, bence bir şey çıkmaz. En iyi ihtimal, aktarmalı uçuşun 2. Ayağını kaçırırsanız o zaman otel konaklaması vs sağlarlar muhtemelen.


  • senolll  (14.08.20 22:48:46) 
İptal ederse veya varış saatinden en az 3 saat sonra seni gideceğin yere ulaştırırsa tazminata hak kazanırsın. Ama biraz kovalaman lazım, müşteri hizmetleri hakkın da olsa vermemek için inkar edip yıldırmaya calısırlar. O durumda da çare sivil havacılık üzerinden şikayet oluşturmak


  • Ezequiel  (15.08.20 03:14:05) 
daha önce sabiha - esb - trabzon aktarmalı uçuş almıştım mil ile. saat değişince alternatif uçuş seçme hakkım doğdu. ahl - ordu olarak direkt uçuş istemiştim vermişlerdi. saat değişince yakın bölgelere alternatif uçuş hakkın oluyor.

gideceğin yere direkt uçuş var ise bu şekilde düzenleme isteyebilirsin.

bir de ek olarak uçuş saati değiştiğinde çağrı merkezini arayıp yeni saatli uçuşu onaylaman gerekir. uçuş günü kapıda kalma sonra.
  • spirit crusher  (15.08.20 13:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.