[]

mercimek köftesi zinciri

etsiz çiğ köfte'den kat kat lezzetli bu yiyecek için neden hiç girişim yok ya da ben mi çok abartıyorum?

doyurucu ve lezzetli bir fast food değil mi?


 
doyuruculuğu ve lezzeti geçtim, bulgurla yapılan ve çiğ köfteden başka her şeye benzeyen çiğ köfte zincirlerinden çok daha mantıklı.
en azından adında da, içinde de mercimek var.

  • blatta hiberna  (14.08.20 18:19:12) 
Şu anda siz söyleyince düşündüm bence de çok mantıklı; çiğ köfte yerine mercimek köftesini tercih ederim de sevmeyeni de çok var. Bir de içindeki yeşillikler yüzünden muhafaza etmek güç olabilir. Gerçi ona da bir çözüm bulunur.


  • fraise  (14.08.20 18:26:33) 
Bence de ya keşke olsa


  • freebird5406_2  (14.08.20 18:32:08) 
Mercimek koftesi cidden underrated.

Yurtdisinda yasadigim icin pek disarida bulma imkanim yok,arada canim cekince kendim yapiyorum. Ancak ev yemekleri yapan tek tuk restoranlar haricinde Turkiye'de de cok bulunmuyor disarida.

Yalniz cig koftenin hakkini yemeyelim, onun yeri ayri.
  • fortisvita  (14.08.20 18:32:37 ~ 18:33:08) 
doyurucu olabilir ama zevk - renk meselesi olduğu kadar sağlıksal açıdan zorladığı durumlar da var. Ben asla yiyemem mesela, direkt bağırsaklarıma dokunur. Önünden bile geçmem bir yerde yapılmışsa.


  • amelie poulain  (14.08.20 18:39:13) 
mercimek köftesi çabuk bozulur, öteki çiüköfteler gibi 15 gün durmaz dolapta.


  • hem şişko hem deli  (14.08.20 18:47:44) 
Mantıklı ama @ hem şişko hem deli' nin dediği gibi çabuk bozulur. Biz mercimek köftesi yaptığımızda 2.gün tadı değişmeye başlıyor. O yüzden hızlı satmak lazım.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (14.08.20 19:06:23) 
Mantıklı fikir. Bozulması falan sorun değil, günlük üretir ve satarsınız.

Ama bilginiz olsun zincir şeklinde olmasa da mezecilerin çoğu bunu satıyor. Sizin düşündüğünüz form sanırım.ekmek/marul arasında çiğ köfte gibi satmak.
  • dahili meddah  (14.08.20 19:38:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.