[]

MR sonucum, bakabilir misiniz? (bipolarite/asperger)

merhaba, sizi kocamaaan bir hayat hikayesiyle yormak istemem asla, fakat buna gerçekten ihtiyacım var geleceğim için. duyurunun doktorları bana yardımcı olur diye düşünerek yazıyorum. 18 yaşında asperger sendromu tanısı almış, 14 yaşından beri ilaç kullanan ve şu dönemde de bipolarite söz konusu olduğu için lityum, bunun dışında da paxera ve vitamin kullanan 21 yaşında bir kadın bireyim.
intihar düşüncesi her gün her saniye için mevcut. ankara'da iyi bir üniversiteyi, iyi bir bölümü 3. sınıfta (arkadaşlarım ve hocalarım tarafından 'deli' diye çağırılmaya varacak zorbalıklara uğradığım için) bıraktım, tıp fakültesi istediğim için sınava tekrar hazırlanıyorum. bu kış psikiyatri kliniğinde yatış ile tedavi gördüm. o dönem epileptik krizler geçirdiğim için bu mr çekilmişti, sonuç olarak "disassociation" dendi. şu anki dönemde de alkol bağımlılığı ve mantıksızlıkla boğuşuyorum. evsiz bir insanı anlıyor, üşüyen bir insanı derinden hissediyor, doktor olmak istesem de ders çalışamıyorum, insan zihnini anlamaya çalışırken görüyorum ki çevremdeki herkes bana olan inancını yitirdi.
sizden ricam, lütfen bakar mısınız bu mr sonucuna,
şurada zip dosyası ile mevcut: www.transfernow.net
bana hiçbir bilgi verilmediği için arada derede kaldım, normalin dışında bir şey var mı, söyleyen biri çıkarsa hayatımı kurtarmış olur.
şimdiden teşekkür ederim. :)

 
Reddit’te ‘askdocs’ basliginda ingilizce olarak sormanizi tavsiye ederim


  • icim urperiyor  (14.08.20 17:02:23) 
çok teşekkür ederim, yazayım oraya da. keşke buradan da birileri çıksa, hem sonraki dönemde tedavi görebileceğim yetkin bir doktor bulmuş olurdum belki. :)


  • winstonslenderblue  (15.08.20 01:58:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.