[]

Hamile Kedi(Doğum Sonrası)

Uzun zamandır beslediğim kedilerden biri hamileydi ve yaklaşık 1 ay kadar önce(attım kafadan) doğurdu. Az önce bu kediyi gördüm. Karnı, vücudu(ne desem bilemedim) bir garip geldi bana. Belki garip olan bir şey yoktur ve bilgisiz olduğum için böyle düşünüyor da olabilirim.

Nasıl anlatayım bilmiyorum ama diyelim kilolu bir insan bir yere oturur ve yanlardan yağlar çıkar ya hani, hah işte öyleydi bu kedi de. Kedi yürürken karnının iki tarafındaki fazlalıklar bayağı belirgin bir şekilde yürüyordu. Vücut normal ama yağlar sarkmış gibi.

Birkaç gündür besleyememiştim. Bunun nedeni yeni süt verdi o yüzden mi böyle yoksa başka bir problem mi var(az önce besledim kendini) Başlığı nasıl açacağımı bilemedim, o yüzden böyle açtım.

 
benim baktığım 3 hafta önce doğum yapmış kedi de aynı. böyle karnı sarkmış gibi. bunun iki nedeni var, doğum sonrası sarkma (aynı insanlardaki gibi) ikinci neden memelerin büyüyüp şişip sarkması.


  • delidir yakalayin  (14.08.20 15:28:06) 
olur oyle.


  • turbo sadık  (14.08.20 16:07:53) 
Acaba diyorum emziremiyor mu da böyle geziniyor? Yavrularının nereden olabileceğini bilmiyorum. Az önce yine gördüm kediyi ve aklıma geldi.


  • bitchesaintshit  (15.08.20 14:18:07) 
Doğumdan sonra Karınları meme kısmı o şekilde sarkar, yedirseniz ve takip etseniz yavrularına gider aslında, görürsünüz.


  • Cremisi  (15.08.20 14:22:59) 
@Cremisi

Zaten besliyorum ama yavrularının olduğu yere yaklaştıracağını sanmıyorum çünkü bir önceki hamileliğinde yaklaştırmıyordu(gerçi şimdi alıştı ama yine de yaklaştırmaz) Şimdiki yavrular nerede bilmiyorum. Yavrular sağlıklı olsun, o da emzirsin de başka sıkıntı yok(Hani acaba dedim emzirecek yavru bulamadı mı ya da başka bir şey mi var)
  • bitchesaintshit  (15.08.20 14:53:21 ~ 14:55:57) 
Benim kedim de aynı şekilde, doğumun üzerinden 2 ay geçti ama yavrular emmeye devam ettiği için memeler süt dolu. Sallaya sallaya geziyor sıpa.


  • keltox  (17.08.20 00:19:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.