[]

15.000 TL yatırım tavsiyesi

Evet biliyorum çok büyük bir para değil ama kısa vadede hangi enstrümanlara başvurmak gerekir sizce? Hiçbir şey yapamazsam 30 günlük vadeliye koyacağım 60-70 tl getiriyor.




 
kısa vadeyse koy faize gitsin.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (14.08.20 08:57:16) 
Bence altına bile konulsa kısa vadede 30 günlük vadeliden iyi kazandırma şansı var.
Ben 4 Haziran'da 30.000 TL'lik altın alıp 6 Ağustos'ta 37.000'den bozdum.
ama şans işi işte, bir de düşer tepetaklak olur bir şey diyemem.
  • matilda  (14.08.20 10:19:47) 
nayn, çok ayıp. kısa vadede altın-dolar gibi enstrümanların ne olacağını öngörmek çok zor. zaten şu sıra bunu öngörebilene nobel veriyorlar.

o yüzden param azalmasın diyenler vadeliye koyar. garanti yol.

Altın - Dolar işleri şu ara karışık; mesela bundan 1 hafta önce altın alanlar şu anda büyük ihtimalle zarardadır. tıpkı bundan 1 ay önce dolar alanların da bi' süre zararda kaldıkları gibi.

bu tür spekülatif enstrümanlarda kısa vadeli işlem yapmak zor bence. Ama mesela 2 yıl dokunmam ben bu paraya gerek yok dersen o zaman alternatiflere bakabilirsin.
  • mete kudur  (14.08.20 10:39:05) 
öngörebilsem zaten buraya yazmaz gider 100.000 tl kredi çekerim.
kısa vade için risk alabilecekse yapsın o yüzden şans işi dedim. benim şansım yaver gitti.

  • matilda  (14.08.20 13:01:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.