[]

tamamlayici saglik sigortasi isten cikinca devam ediyor mu?

sgk bir sure daha devam ediyor ya, onun gibi bi suresi var mi? istifa ettigim tarihte mi biter, ihbar suremin bitisinde mi yoksa biraz daha zaman var midir? sirketten sirkete degisebilir ortalama bi bilgi yeterli




 
Bildiğim kadarıyla çıkışının verildiği gün biter. Ama şirketin sigorta firmasına bildirmesi lazım bunu. Bildirmediği sürece devam eder ama senin için ödeme yapmaya da devam eder.


  • IncredibleMau  (13.08.20 22:29:07) 
tamamlayıcı sağlık sigortası, sigortanız olduğu sürece devam eder. işten ayrılıp işsizlik maaşı alırsanız da devam eder.
edit:
Teminat Dışı Kalan Haller Aşağıda belirtilen durumlar bu poliçenin tüm teminatları için kapsam dışında tutulmuştur; 1- BAŞVURU FORMUNDA BEYAN EDİLMİŞ OLSA DAHİ POLİÇE BAŞLANGIÇ TARİHİNDEN ÖNCE VAR OLAN BIR ŞİKAYET VE / VEYA HASTALIK NEDENİ İLE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURARAK TANI ALMIŞ, TEDAVİ GÖRMÜŞ VE / VEYA TEDAVİ ÖNERİLMİŞ OLAN HER TÜRLÜ SAĞLIK GİDERİ İLE BUNLARA BAĞLI NÜKS VE KOMPLİKASYONLAR POLİÇE TEMİNAT KAPSAMI DIŞINDADIR. 2- Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sağlanan Genel Sağlık Sigortası'nın aktif olmadığı dönemde oluşan sağlık giderleri poliçe teminat kapsamı dışındadır, 3- Yöntem, tür, miktar, kullanım süresi Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenmiş işlemler, yatarak tedavilerde sağlık kurumu tarafından temin edilerek Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödenmesine kurallar dâhilinde izin verilen malzemeler, yatarak tedavide kullanılan ilaçların karşılanma usulleri dışında kalan Sosyal Güvenlik Kurumu'nca karşılanmayan sağlık hizmetleri poliçe teminat kapsamı dışındadır, 4- Acil durumlar da dâhil olmak üzere Poliçe üzerinde yazılı Anlaşmalı Kurum ve / veya Kurumlar dışında yapılacak tedavilere ilişkin sağlık giderleri poliçe teminat kapsamı dışındadır 5- Poliçe üzerinde yazılı kullanım adedini ve / veya teminat limitini aşan ayakta tedavi giderleri poliçe teminat kapsamı dışındadır, 6- Ayakta tedavi teminatındaki her türlü ilaç, tetkikler için kullanılan malzeme ve kontrast maddeler, malzeme masrafları ve aşı giderleri poliçe teminat kapsamı dışındadır, 7- Poliçe üzerinde yazılı Anlaşmalı Kurum ve / veya Kurumlar dışında yapılan muayene sonrası oluşabilecek tetkik ve / veya tedaviler Poliçe üzerinde yazılı Anlaşmalı Kurum ve / veya Kurumlarda yapılsa dahi poliçe teminat kapsamı dışındadır, 8- Her türlü diş tedavisi ve / veya diş hekimleri tarafından yapılan tüm işlemler poliçe teminat kapsamı dışındadır, 9- Gözlük, cam, çerçeve, lens masrafları ve bunlarla ile ilgili tüm giderler poliçe teminat kapsamı dışındadır 10- Yurt dışında yapılacak tüm tedavi ve ilaçlar, yurtdışından getirilecek olan tüm ilaçlar poliçe teminat kapsamı dışındadır, 11- Şehir içi ve dışı her türlü ambulans ücretleri, yol, gündelik ,2.refakatçi ücretleri, suit oda farkları ve özel harcamalar poliçe teminat kapsamı dışındadır, 12- Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından onaylansa dahi tüp bebek, yardımcı üreme yöntemi tedavileri poliçe teminat kapsamı dışındadır, 13- Uzman Hekim Raporu ve Sağlık Kurulu Raporları için oluşacak sağlık giderleri poliçe teminat kapsamı dışındadır, 14- Gebelikle ilgili yapılacak tüm masraflar ve doğum giderleri poliçe teminat kapsamı dışındadır. 15- Sağlık Bakanlığı tarafından resmen ilan edilmiş salgın hastalıklar veya Dünya Sağlık Örgütü tarafından dünyanın herhangi bir yerinde faz 5 ve üzeri olarak ilan edilen salgın hastalıklara ait her türlü sağlık giderleri.
  • pccopath  (14.08.20 02:49:18 ~ 02:53:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.