[]

udemy indirimi

udemy'den bir eğitim alıcam. 400 liradan 110 liraya indirim var diye görünüyor. sonra eğitmenin youtube hesabındaki tanıtım videosunda özel indirimle sadece 60 lira diyor. linke tıklayınca 110 lira olarak görünüyor. video 2018 aralıkta yüklenmiş. daha önce sözlükte mail at indirim kuponu veriyorlar falan denilmişti. atayım mı mail? utanırım böyle şeyleri söylemeye. zaten indirimli fiyatı 110 lira falan der mi?




 
eğitmenler her ay 3 adet kupon oluşturup yüzde 90'a kadar indirim yapabiliyorlar. o yüzden mail atmanızda bir mahsur yok. hatta onların kuponu ile alınca eğitmenlerin kazancı daha yüksek oluyor sanırım. udemy daha az kesinti yapıyor gibi bir durum var. kısaca mail atın.


  • biseysorcaktim  (13.08.20 19:45:07) 
ne yazabilirim? :( çok utanıyorum böyle şeyler için. kupon nedir? sadece 3 tane mi oluşturuyorlar?


  • black mamba  (13.08.20 19:48:06) 
kupon, indirim kuponu. bir kod oluştuyorlar mesela AGUSTOS_2 böyle bir kelime sadece. satın alırken bu kodu girdiğinizde fiyat güncelleniyor.

3 tane kupon üç kişi kullanabiliyor anlamında değil. Belli süresi olan kuponlar bunlar. İstemenin bir mahsuru yok, hem zaten sizi tanıyan biri değil neden utanasanız ki?

"merhaba, udemy'deki kursunuzu satın almak istiyorum ancak fiyatı benim için yüksek. İndirim kuponu var mı kursunuz için?" gibi bir şey yazabilirsiniz.
Zaten indirimli fiyatı 110 derse de sorun yok.
  • biseysorcaktim  (13.08.20 19:53:00 ~ 19:54:07) 
Mail at. Zaten 60 liradan (kuponla) sana sattığında, 110 liraya udemy'den aldığından fazla para kazanıyor. Adamın da işine gelir.


  • plutongezegendegilmi  (13.08.20 20:58:11) 
Kanka mail adresini ver senin yerine indirim istiyeyim. Olumlu donerse sana iletirim.


  • Kirmizibavul  (14.08.20 01:06:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.